kinisi-agapis

28/11/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κίνηση Αγάπης» από την ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και My Market

Μια «Κίνηση Αγάπης» με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη.
      Pin It

Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και των καταστημάτων My Market, με αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικής αξίας 20 ευρώ στα καταστήματα My Market, η εταιρία θα διαθέτει 1 ευρώ για ετήσιες κάρτες υγείας της ασφαλιστικής εταιρίας MetLife Alico, οι οποίες θα διανεμηθούν σε πάνω από 200 άστεγους.

Η διανομή των καρτών θα γίνει από τη ΜΚΟ Κλίμακα στο πλαίσιο δράσης της «Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων», ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στα άτομα εκείνα που χρήζουν άμεσης ή και συστηματικής ιατρικής φροντίδας.

Οι κάρτες υγείας περιλαμβάνουν απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις βασικές ειδικότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, συντονισμό ραντεβού για τα τακτικά περιστατικά σε συμβεβλημένο δίκτυο ιατρών και κλινικών, δωρεάν προληπτικό έλεγχο ετησίως στα συμβεβλημένα ιατρικά κέντρα και 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης.

Με τη συνεργασία αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η κοινωνική ευαισθησία σε μια περίοδο που η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι πιο απαραίτητες από ποτέ.

 

 

Scroll to top