Olympiakos-Galatasarai-bounies

28/11/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Ρεκόρ και… ξύλο στο ΣΕΦ

Την 17η διαδοχική νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γαλατασαράι, σε μία αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τις... γροθιές που αντάλλαξαν οι Μπέγκιτς και Μενσά Μπονσού, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα.
      Pin It

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γαλατασαράι, σε αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα, όμως δεν έλειψαν τα… απρόοπτα. Αγωνιζόμενος στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την 17η διαδοχική νίκη εντός και εκτός των συνόρων και έσπασε το ρεκόρ που κατείχε από την αγωνιστική περίοδο 1997-98, όταν είχε σταματήσει στις 16. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 72-54 της τουρκικής ομάδας, για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Ωστόσο, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τις… γροθιές που αντάλλαξαν οι Μπέγκιτς και Μενσά Μπονσού, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η αναμέτρηση για αρκετά λεπτά, να γίνουν εκκλήσεις για ηρεμία (ο αρχηγός Σπανούλης πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού) και τελικά ο αγώνας να ολοκληρωθεί μέσα σε μία σχετική παγωμάρα.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 35-24, 59-35, 72-54.

efsyn.gr

Scroll to top