stournaras

08/01/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στουρνάρας: άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε

Καμία απάντηση δεν είχε να δώσει ο υπ. Οικονομικών για τα 65 CD με στοιχεία που μπορούν να αποκαλύψουν τη μεγάλη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα και έχουν αφεθεί να «αραχνιάζουν» στα γραφεία του ΣΔΟΕ, ούτε γιατί δεν έχει απαντηθεί η επιστολή των 2 οικονομικών εισαγγελέων που ζητούν να διατεθεί προσωπικό για να επιτευχθούν οι διασταυρώσεις.
      Pin It

«Αγρόν ηγόρασε» ο υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης, Γιάννης Στουρνάρας, όσον αφορά τη χθεσινή αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» για τα 65 CD με τα πλήρη στοιχεία (κίνηση τραπεζικών λογαριασμών και αποστολές εμβασμάτων) όλων όσοι ενδεχομένως φοροδιέφυγαν ή και ξέπλυναν μαύρο χρήμα κατά τη δωδεκαετία 2000-2012, τα οποία «αραχνιάζουν» εδώ και ενάμιση χρόνο στα ντουλάπια του ΣΔΟΕ.

Οπως προκαλεί με το να μην έχει απαντήσει ακόμα στην επιστολή των οικονομικών εισαγγελέων, Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνού Μπρη, που πριν από περίπου ένα μήνα ανακάλυψαν τυχαία την ύπαρξή τους και του ζητούν προσωπικό για να κάνουν τις απαραίτητες διασταυρώσεις ώστε να «τσιμπήσουν» τους φοροφυγάδες και να φέρουν εκατομμύρια στο δημόσιο ταμείο, έτσι προκαλεί και η απάντηση που έδωσε χθες στο σχετικό ερώτημα της «Εφ.Συν.».

Η υπόθεση εξελίσσεται πλέον σε σκάνδαλο μεγατόνων, καθώς από την τοποθέτηση Στουρνάρα αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για πάταξη της μεγάλης φοροδιαφυγής που ευαγγελίζεται το οικονομικό επιτελείο της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου χλευάζοντας τον χειμαζόμενο Ελληνα πολίτη.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ των Κατερίνας Κατή και Κώστα Τσάβαλου στη σελίδα 3 της Εφημερίδας των Συντακτών που κυκλοφορεί

Scroll to top