ekloges-kalpi-Austria

22/01/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα της Public Issue: Ισχυρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρώτο με 31,5% έναντι 28% του δεύτερου, στην τρίτη θέση παραμένει με 10% η Χρυσή Αυγή, παρά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της, ισοπαλία ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ στην τέταρτη θέση με 6,5% , στην πέμπτη θέση οι ΑΝ.ΕΛΛ. με 4,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει το 3,5% .
      Pin It

 

Το σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει το σημερινό -δεύτερο- τμήμα της έρευνας της Public Issue για την «Εφ.Συν.». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρατά την πρώτη θέση στην πρόθεση ψήφου και στην παράσταση νίκης.

 

Ο Αντ. Σαμαράς προηγείται ως καταλληλότερος πρωθυπουργός, ενώ, όσον αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων, προηγείται η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε σήμερα τα ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας, που διεξάγεται σε πανελλαδική κλίμακα σε τακτική μηνιαία βάση και δημοσιεύεται αποκλειστικά στην εφημερίδα μας, για την πρόθεση ψήφου, την παράσταση νίκης, την εκτίμηση εκλογικής επιρροής, την απογοήτευση των ψηφοφόρων.

Ποιο κόμμα προηγείται και πόσο στη δημοσκοπική κούρσα, τι δείχνουν οι μετρήσεις δημοτικότητας τόσο ως προς τα πρόσωπα όσο και ως προς τα κόμματα και ποιες είναι οι εκτιμήσεις των ερωτώμενων για τη διαφορά μεταξύ του νικητή και του δεύτερου κόμματος…

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο μέρος της έρευνας.

efsyn.gr

Scroll to top