Alafouzos-Giannis

13/02/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Γαντζωμένος στην καρέκλα

Ο Αλαφούζος δείχνει να μην έχει καμιά διάθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο ενός νέου σοβαρού επενδυτή για τον Παναθηναϊκό.
      Pin It

Ο Αλαφούζος δείχνει να μην έχει καμιά διάθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο ενός νέου σοβαρού επενδυτή για τον Παναθηναϊκό

 

Του Ν. Ασημακόπουλου

 

Και να θέλει κάποιος να πιστέψει στην «αθωότητα» του Αλαφούζου μετά τα χθεσινά, απλά… δεν μπορεί. Το πρώτο που του έρχεται στον νου μόλις μαθαίνει για τις καταγγελίες της «Δίκης» που αντικειμενικά πριονίζουν το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, είναι πως εκείνο που τον ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι να κρατάει την ομάδα στα μέτρα του κι όσο πιο μικρή γίνεται, ακριβώς για να μπορεί να μένει πρόεδρος επ’ άπειρον, με ιδιοκτήτη την… Παναθηναϊκή του Συμμαχία.

 

Αλλωστε, από την ώρα που πάτησε πόδι στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μέσα στο χάος που είχε δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Βαρδινογιάννη και το σκασιαρχείο των υπόλοιπων πολυμετοχικών, ή μάλλον από τη στιγμή που την είδε πρόεδρος και γλυκάθηκε, δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο να σταματήσει όλες τις απόπειρες που έχουν σκοπό να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα βάλει σοβαρά λεφτά στην ΠΑΕ.

 

Να θυμηθούμε…

 

Πρώτα, ήταν οι Αραβες, που γελοιοποιήθηκαν με μοναδικό επιχείρημα το… λουκ του Τσάκα, έστω κι αν είχαν φέρει εδώ όλα τα πιστοποιητικά που έδειχναν το οικονομικό τους μέγεθος.

 

Μετά, έγινε προσπάθεια να θαφτεί και να περάσει στο ντούκου το ενδιαφέρον του «βασιλιά των ρωσικών τσιμέντων», Φιλάρετου Καλτσίδη, ο οποίος έχει πια… ξεχαστεί.

 

Και πριν από λίγες μέρες, παρά την άρνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μπει στην ποδοσφαιρική ομάδα, μόλις άρχισε να φαίνεται ένας εν δυνάμει νέος διεκδικητής της ποδοσφαιρικής εταιρείας στο μέλλον, ο πρόεδρος «απάντησε» με τις καταγγελίες μέσα από την «αυτόνομη» εκπομπή του Θωμαΐδη που φιλοξένησε ο δικός του ΣΚΑΪ.

 

Με τη χθεσινή εξέλιξη, λοιπόν, έχουμε ακόμη μια σαφέστατη ένδειξη για τον τρόπο με τον οποίο ο Αλαφούζος σκοπεύει να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στην καρέκλα, βάζοντας μπροστά τα μίζερα πλάνα του με τους Αναστασίου και τους Νταμπίζες, μόνο και μόνο για να πανηγυρίζει και να βάζει σε κορνίζα τη μοναδική ώς τώρα «ολοκληρωμένη» εμφάνιση της ομάδας του στο 2-1 με τον ΠΑΟΚ και να την κάνει μπούσουλα για το… μέλλον, μέχρι να ’ρθει η επόμενη καρπαζιά που θα σημαίνει και πάλι ότι η ομάδα… «χτίζει χαρακτήρα».

 

Ετσι θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, είτε αρέσει στους οπαδούς του είτε όχι. Και επειδή τα εισιτήρια και η προσέλευση του κόσμου δείχνουν ότι δεν τους αρέσει, θα πρέπει να συνηθίσουν!

 

Scroll to top