Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ο Πλατανιάς βρίσκεται ήδη στο Μάντσεστερ και θα αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ, αντί του Ολυμπιακού!

 

Η χανιώτικη ομάδα βρίσκεται σε φοβερή φόρμα, όπως έδειξε στο 7-0 που έριξε στην Καλλονή και ο Ολυμπιακός όχι στα καλύτερά του, όπως φάνηκε στα τελευταία ματς.

 

Μαρινάκης και Μίτσελ το διαπίστωσαν αμέσως. Γι’ αυτό ζήτησαν επειγόντως άδεια από την UEFA να αγωνιστεί ο Πλατανιάς στο Ολ Τράφορντ, που έτσι κι αλλιώς έχει καλές, έως πολύ καλές σχέσεις, έως θυγατρικές με τον Ολυμπιακό.

 

Από την UEFA απάντησαν θετικά προκαλώντας τρόμο στο Μάντσεστερ. Γιατί, σου λένε, φάγαμε 3 γκολάκια από κάποια Λίβερπουλ, πόσα θα φάμε από τον Πλατανιά που έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ασία και το ασιατικό στοίχημα;

 

Ο Μίτσελ κατάρτισε την αποστολή και βρίσκονται στην Αγγλία και προπονήθηκαν χθες το βράδυ Γιωργαλλίδης, Ινκουμ, Φαΐσκα, Γιαχία, Δημήτρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Μπέλιτς, Καζναφέρης, Κάταϊ, Γουνδουλάκης, Τόρες, Θέρα.

 

Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν στην αποστολή Ρομπέρτο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και από τις άλλες ομάδες, που είναι δανεικοί, ο Τάτος και ο Ντε Βινσέντι που διεκδικούν μια θέση στη βασική 11άδα.

 

Οι υπόλοιποι 34 παίκτες του Ολυμπιακού που έμειναν εδώ προπονήθηκαν χαλαρά το πρωί στου Ρέντη.

 

Πριν από τον αγώνα Μάντσεστερ – Πλατανιά ο Αγγελος Αναστασιάδης θα προσευχηθεί μαζί με τον Μόγες στη σέντρα και θα του ευχηθεί να μείνει στη Μάντσεστερ, παρά τη συντριπτική ήττα που τον περιμένει.

 

Scroll to top