- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

Επιστημονική διημερίδα Medisyn

27/03/14 TA NEA ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Στόχος, ήταν να ανταλλάξουν απόψεις και να ενώσουν τις εμπειρίες τους επαγγελματίες της εργαστηριακής και της κλινικής ιατρικής. Παράλληλα, στον χώρο υποδοχής των προσκεκλημένων αναπτύχθηκε ειδικό ενημερωτικό αφιέρωμα στην «κοιλιοκάκη».

Η διημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Medisyn – Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διημερίδας ήταν η Ευαγγελία Κουσκούνη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Δ/ντρια Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας Παν/μίου Αθηνών «Αρεταίειο» Νοσοκομείο, αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Επιστημονική Σύμβουλος του Medisyn, ενώ ιατροί- βιοπαθολόγοι του Δ.Σ και επιστημονικό προσωπικό του Medisyn στελέχωσαν την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή.

Η Ράνια Μπατή, Marketing Manager του Medisyn, δήλωσε: «Η γνώση αποκτά δύναμη όταν γίνεται πράξη προς όφελος του κοινού καλού. Η διά βίου μάθηση στις νέες ιατρικές εξελίξεις είναι στρατηγικός στόχος του Medisyn με επίκεντρο την παροχή όχι μόνο «αριθμητικών» αποτελεσμάτων στις ιατρικές εξετάσεις αλλά «χρήσιμων» αποτελεσμάτων με διαγνωστική και ιατρική σύσταση από τους ίδιους τους ιατρούς – βιοπαθολόγους, προς όφελος των εξεταζομένων πολιτών».

Περισσότεροι από 300 ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας παραβρέθηκαν στη διημερίδα ή την παρακολούθησαν μέσω live streaming αναμετάδοσής της από το corporate site του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn.


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=185286