perifereia_ekloges2014_645x

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθοριστική η εκλογική «μάχη» στην Περιφέρεια Αττικής

Αν και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής, Ρένα Δούρου και Γιάννης Σγουρός, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, όλα δείχνουν ότι θα δώσουν μάχη στήθος με στήθος.
      Pin It

Μεγάλη αναμένεται η μάχη στην Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα στον νυν περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

 

Στη Νέα Σμύρνη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γιάννης Σγουρός, που κάλεσε όλους τους πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν τους δύο υποψηφίους να παλεύουν στήθος με στήθος σε μια εκλογική αναμέτρηση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να είναι στο επίκεντρο και στον δεύτερο γύρο.

Τι δήλωσαν Σγουρός-Δούρου αφότου ψήφισαν

Σε δηλώσεις που έκανε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Γιάννης Σγουρόςδήλωσε «Σήμερα είναι κορυφαία στιγμή για την Αυτοδιοίκηση και τη Δημοκρατία» και κάλεσε όλους τους πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

 

 

Στο Αιγάλεω ψήφισε η Ρένα Δούρου, η οποία δήλωσε ότι «σήμερα είναι η μέρα όλων όσων δουλεύουμε»

Από την άλλη πλευρά, η Ρένα Δούρου τόνισε ότι «σήμερα δεν είναι η μέρα των υποψηφίων, είναι η μέρα των πολιτών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών που πιστεύω ότι θα κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα».

Η ίδια, που συνοδευόταν από τη μητέρα της, πρόσθεσε: «Σήμερα είναι η μέρα όλων όσων δουλεύουμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα όλες τις προηγούμενες ημέρες με όλους τους αξιόλογους υποψηφίους που έχουμε. Είμαι αισιόδοξη».

efsyn.gr

Scroll to top