ekloges

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Πλησιάζει η ώρα της ετυμηγορίας των Αθηναίων

Αργά το βράδυ της Κυριακής θα υπάρξει ασφαλής εικόνα για τα αποτελέσματα στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Τα πρώτα exit poll θα γίνουν γνωστά στις 19.00. Οι δηλώσεις των υποψηφίων δημάρχων .
      Pin It

Στο 974ο εκλογικό τμήμα στους Αμπελοκήπους ψήφισε ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος εξερχόμενος του κέντρου δήλωσε: «Με την καθολική τους συμμετοχή σήμερα οι πολίτες της Αθήνας ψηφίζουν για το μέλλον και την προοπτική της» Μάλιστα, την ίδια δήλωση επανέλαβε και στα αγγλικά.

 

Ν. Κακλαμάνης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Παγκράτι και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε: «Οι εκλογές συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 180 ετών ζωής του δήμου, γι' αυτό και καταθέσαμε μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα φτάναμε στην κάλπη αλλά τους διαψεύσαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα».

Γ. Σακελλαρίδης 

Από την Κυψέλη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβιήλ Σακελλαρίδης, δήλωσε πως οι Αθηναίοι με την ψήφο τους αλλάζουν την πόλη, βάζουν τέλος στην εποχή της εγκατάλειψης και των έργων βιτρίνας.

«Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και την ψήφο τους αλλάζουν την Αθήνα. Βάζουν τέλος στην εποχή της εγκατάλειψης και των έργων βιτρίνας» δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης έξω από το 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.

«Μέχρι το τελευταίο λεπτό δίνουμε μάχη για την Αθήνα της αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας, για όλους τους πολίτες», συμπλήρωσε.

Α. Σπηλιωτόπουλος

Στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην οδό Μαρασλή, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος τόνισε: «Σ΄αυτή την πολύ όμορφη μέρα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες αποφασίζουν να θέσουν τέρμα στην εγκατάλειψη, αλλά και να βάλουν φραγμό στην προτεινόμενη αναρχία. Η Αθήνα μπορεί περισσότερα και καλύτερα. Μπορούμε όλοι και όλες μαζί να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά».

 

Β. Καπερνάρος

Την εκτίμησή του ότι οι πολίτες του δήμου της Αθήνας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του και θα στηρίξουν την προσπάθειά του για τον δήμο της Αθήνας, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

«Κάναμε έναν έντιμο αγώνα, κάναμε μια τίμια προσπάθεια, δεν παραβιάσαμε το νόμο και τη λογική, σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας και προσδοκούμε αυτό το αποτέλεσμα που θα φέρει επιτέλους την αλλαγή, διά της ανατροπής, σε αυτή την κατάσταση που όλοι μας διαπιστώνουμε ότι δεν μας αξίζει» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.

 

Η. Κασιδιάρης 

«Σήμερα μας κρίνει όλους ο κυρίαρχος ελληνικός λαός», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

 

efsyn.gr

Scroll to top