sakellaridis-suriza.2

18/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Σακελλαρίδης: Οι Αθηναίοι ψήφισαν για την μεγάλη αλλαγή

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τους δημότες για την ψήφο τους και δήλωσε αισιόδοξος για το δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή.
      Pin It

Δικαιωμένος από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών εμφανίστηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας, δήλωσε πως «οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την μεγάλη αλλαγή στην πόλη», προσθέτοντας πως η «Ανοιχτή Πόλη» έδωσε τον αγώνα της, για μια Αθήνα της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, για μια πόλη για όλους.

«Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί μια πρώτη δικαίωση», επισήμανε ο κ. Σακελλαρίδης και ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο και στον συνδυασμό.

«Όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, όσοι εγκατέλειψαν την πόλη και ταυτίστηκαν με τα κόμματα του μνημονίου, δεν μπορούν να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι» ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης και τόνισε πως «το ποσοστό του νεοναζιστικού μορφώματος αποδεικνύει ότι επιβάλλεται να μην υπάρχει εφησυχασμός».

Παράλληλα, κάλεσε τους Αθηναίους σε μια πλατιά συμμαχία για το μέλλον της πόλης, «για να ξανάρθει η αξιοπρέπεια και το κοινωνικό πρόσωπο στις δημοτικές υπηρεσίες, για μια Αθήνα βιώσιμη».
efsyn.gr

Scroll to top