asthenoforo-EKAB

22/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Νεκρό 15χρονο αγόρι σε φορτίο φορτηγού

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. Η σόρος του 15χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
      Pin It

Ένα 15χρονο αλλοδαπό αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε φορτίο φορτηγού αυτοκινήτου, το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, έπειτα από έλεγχο που έγινε στο φορτηγό με επικαθήμενο και οδηγό έναν 47χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκαν δύο σχισμές στην οροφή του επικαθήμενου και η ύπαρξη ενός ατόμου μέσα στο φορτίο σε λιπόθυμη κατάσταση. Άμεσα η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, προσωπικό του οποίου κατέφθασε στο σημείο με ασθενοφόρο, διαπιστώνοντας τον θάνατο του παιδιού.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

efsyn.gr

Scroll to top