ekloges

25/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών

Τα τελευταία μηνύματα προς τους εκλογείς έστειλαν μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας και οι περιφερειάρχες Αττικής.
      Pin It

Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για την Αθήνα, δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Σήμερα οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι με την ψήφο τους κρίνουν το μέλλον της πρωτεύουσας της χώρας», ανέφερε ο εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο, που απάντησε θετικά σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν είναι αισιόδοξος.

kaminis

O κ. Καμίνης προσήλθε στο 974ο εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους μαζί με τη σύζυγο και τις κόρες του.

«Η Αθήνα σήμερα ολοκληρώνει το μεγάλο βήμα που έκανε την προηγούμενη Κυριακή», υπογράμμισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 27ο και 30ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, στην Κυψέλη, λίγο μετά τις 10 το πρωί.

«Καλούμε όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες και ιδιαίτερα, τους νέους και τις νέες να χρησιμοποιήσουν τη μεγάλη δύναμη που έχει η ψήφος τους και να φέρουν την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η πόλη μας».

sakelaridis

Η σημερινή μέρα θα είναι μια μέρα νίκης για την Αθήνα», κατέληξε λέγοντας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Σπουδαία μέρα σήμερα. Μπορούμε εμείς οι πολίτες να πάρουμε τις ζωές μας πίσω στα χέρια μας, επιλέγοντας την εθνική αντιπροσωπεία για την καινούρια σύνθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Επιλέγοντας ποιους και ποιές θα μας κυβερνήσουν στις περιφέρειες και τους δήμους», τόνισε η Ρένα Δούρου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε: «αν δεν ήμουν αισιόδοξη, αν δεν ήμουν βέβαιη, αν δεν ήμουν πεισματάρα ότι μπορούμε εμείς οι πολίτες να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, δεν θα ήμουν επικεφαλής μιας τόσο σπουδαίας μάχης».

dourou

«Να ευχαριστήσω πολύ τους δικαστικούς αντιπροσώπους, την εφορευτική επιτροπή κάθε εκλογικού τμήματος, που έχουν να αντιμετωπίσουν, και όλα δείχνουν ότι θα το πράξουν πολύ καλά, πολύ αποτελεσματικά, μια καινούργια διαδικασία με τρεις κάλπες, με τρία σπουδαία ψηφοδέλτια»

 

Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Σήμερα μιλούν οι πολίτες. Με ψήφο ευθύνης γυναίκες και άνδρες αποφασίζουν για τον περιφερειάρχη, αποφασίζουν για το μέλλον της Αττικής. Τους καλώ να έρθουν στις κάλπες».

sgouros

 

efsyn.gr 

Scroll to top