diadilosi-antifasistiki

27/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Αντιφασιστική πορεία στην Κηφισιά

Με μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται αντιφασιστική πορεία στην Κηφισιά, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν εκλογικοί επόπτες από μέλη της Χρυσής Αυγής.
      Pin It

Αντιφασιστική πορεία διεξάγεται στην Κηφισιά με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκαν πριν από δύο ημέρες (Κυριακή, ημέρα εκλογών), τέσσερις εκλογικοί επόπτες, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με προπηλακισμούς και ξύλο, από εικοσαμελή ομάδα της Χρυσής Αυγής έξω από το εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

«Πρόκειται για προαποφασισμένη επίθεση, που οργανώθηκε από το φασιστικό μαντρόσκυλο του πολιτικού συστήματος και συνοδεύτηκε από την ουσιαστική απραξία της αστυνομίας», τόνισε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καταγγέλλοντας «τη στάση της κυβέρνησης που τους τρέφει, τη στάση ανοχής της αστυνομίας απέναντι στον φασιστικό εσμό».

Σήμερα, εκατοντάδες άνθρωποι συμμετέχουν στην αντιφασιστική πορεία, με αντιπροσωπεία της να συναντιέται με τον ταξίαρχο του αστυνομικού τμήματος της Κηφισιάς. Στη συνέχεια, η πορεία θα κατευθυνθεί προς τις εργατικές κατοικίες της Νότιας Κηφισιάς που θεωρείται ως άντρο των χρυσαυγιτών.

 

[ φωτογραφία αρχείου ]

 

efsyn.gr

Scroll to top