Pin It

Δεν λένε να σταματήσουν οι εσωτερικές έριδες στον Αρη (βασικός λόγος που η ιστορική ομάδα βρέθηκε στη Football League) και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δύο βασικά μέτωπα, τα οποία συσπειρώνονται γύρω από τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Στεφανίδη, και τον Λάμπρο Σκόρδα.

 

Ο πρώτος είχε χθες συνάντηση με τους προέδρους του Ερασιτέχνη Αρη (Χάρη Παπαγεωργίου) και της Κοινωνίας Μελών (Αγγελο Μισυρλή) και έδωσε διαβεβαιώσεις πως ο Αρης μπορεί να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα αγωνιστική περίοδο, στηριζόμενος οικονομικά στα τηλεοπτικά και τις χορηγίες.

 

Συμφώνησαν να γίνονται ενημερωτικές συναντήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ωστόσο είναι κοινή πεποίθηση πως οι εκπρόσωποι των φορέων του Αρη δεν πίεσαν ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΠΑΕ, φοβούμενοι μην τυχόν με αυτό τον τρόπο καλλιεργήσουν το έδαφος για να επιστρέψει στα πράγματα ο Λάμπρος Σκόδρας.

 

Από πού εκπορεύεται αυτός ο φόβος; Από το γεγονός πως ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επί ημερών Σκόρδα, Θανάσης Κώνστας, έστειλε επιστολή σε ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΑΣ, αλλά και στους βετεράνους του Αρη, με την οποία εκδηλώνει ενδιαφέρον για την ποδοσφαιρική ομάδα μέσω του άρθρου 106ια, σημειώνοντας μάλιστα πως έχει βρει τον επιχειρηματία που θα βοηθήσει να δοθούν τα 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται.

 

Βέβαια, ξεκαθαρίζει πως κινείται ανεξάρτητα από τον Λάμπρο Σκόρδα και στοχεύει στο να προωθήσει μια ενωτική κίνηση, αλλά ελάχιστοι είναι εκείνοι που πιστεύουν πως από πίσω του δεν κρύβεται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ.

 

■ Στο μεταξύ, ο Αρης έχει ήδη κάνει και τις πρώτες μεταγραφές του για τη νέα σεζόν (δικαιούται τρεις παίκτες άνω των 24 ετών και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να είναι Ελληνες, μικρότεροι ηλικιακά). Χθες υπέγραψε για ένα χρόνο (με συμφωνία πως ο Αρης έχει τον πρώτο λόγο για ανανέωση ενός ακόμη έτους) ο Σίντι Σανιά.

 

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Νορβηγίας (Tippeligaen) με τη φανέλα της Σόγκνταλ (28 συμμετοχές και 3 γκολ).

 

Ακόμη, έχουν αποκτηθεί ο Ορέστης Νικολόπουλος, 23χρονος στόπερ που πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή Ψαχνών, ο Μιλτιάδης-Αγγελος Λιόνης, 23χρονος αριστερός μπακ που έπαιζε στην Καλαμαριά, ενώ σήμερα κλείνει και ο 22χρονος τερματοφύλακας, Μανώλης Καλογεράκης, που έπαιξε πέρυσι στην Επισκοπή.

 

Κ. Πετρωτός

 

Scroll to top