Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ο ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟΣ στο νέο πρωτάθλημα είναι ο Σκότος αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας, που ήρθε να βάλει τάξη στον χώρο. Ολα όμως δείχνουν ότι μέχρι την 3η αγωνιστική θα ρίξει… μαύρη πέτρα πίσω και δεν θα σε ξαναντικρίσω.

 

Dallas-HuΟ ΝΤΑΛΑΣ, στην ενημέρωση που του έγινε, δεν κατάλαβε λέξη. Δεν μπορεί π.χ. να αντιληφθεί με τίποτα την παραγοντική έκφραση «το καρπούζι στη μέση και τα σπόρια δικά μας».

 

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ στη Σκοτία δεν ήξερε καν το καρπούζι. Πολύ περισσότερο τα σπόρια. Ζήτησε λοιπόν ένα καρπούζι για να γίνει η γνωριμία. Μετά παρακάλεσε να κόψουν ακριβώς στη μέση το φρούτο που ήταν πράσινο απέξω και κατακόκκινο από μέσα και αναρωτήθηκε γιατί συμβαίνει αυτό.

 

ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ότι το καρπούζι παλιότερα ήταν πράσινο και έξω και μέσα και εναλλάσσονται αυτά τα πράγματα και να μην παραξενεύεται και θα τα συνηθίσει.

 

ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΣ τού ήταν αδύνατο να καταλάβει τι σημαίνει η έκφραση «και τα σπόρια δικά μας». Του είπαν εναλλακτικά για τα «κουκούτσια», πάλι ο Ντάλας όμως έμεινε ξερός από την έκπληξη.

 

ΑΥΤΟ που τον άφησε πάντως άφωνο ήταν η λέξη «αβαβά».

 

ΕΠΙΣΗΣ ενημερώθηκε ότι πρέπει να κάνει λογαριασμό τουίτερ γιατί ορισμένοι πρόεδροι ομάδων τουιτάρουν ακατάπαυστα κατά της διαιτησίας στη διάρκεια των αγώνων και πρέπει να τους κάνει ριτουίτ -αν συμφωνεί- και να τους διαγράφει, αν διαφωνεί.

 

ΕΜΑΘΕ πάντως τις πρώτες ελληνικές λέξεις όπως «Σπάθας», «βαλιτσάκι της ΕΥΠ» και «Κυριάκος Θωμαΐδης».

 

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ όμως ιδιαίτερα με το επίθετο «Αμπάρκιολης».

 

Ο ΝΤΑΛΑΣ θα έχει στη διάθεσή του τους 29 διαιτητές που έπαιξαν και στο περσινό πρωτάθλημα γιατί, όπως του εξήγησαν, «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

 

ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ επίσης και τα νέα συνθήματα κατά του Σκότου αρχιδιαιτητή για έναν ήρεμο αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος:

 

- Ενα – δύο – τρία / γ@μιέται η Σκοτία!

 

- Ντάλας γ@μιέται / η μά-να σου!

 

- Εξω θα φας / τη φούστα που ζητάς!

 

 

……………………………………………………

 

Φιέστα τίτλου απόψε ο Ολυμπιακός!

 

Τον γύρο του θριάμβου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2014-15 θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

 

Οπως είναι γνωστό από τα προηγούμενα χρόνια, ο Θρύλος κατακτά τον τίτλο από την πρώτη αγωνιστική και αυτό θα συμβεί και στην αποψινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Marinakis-Vartholomaios-PatriarxisΤην κούπα θα την παραλάβει όπως και πέρσι ο πρόεδρος Β. Μαρινάκης, για να καταλάβει και ο πλέον αμύητος ποιος έχει τη βασική, αν όχι την απόλυτη συμμετοχή στην κατάκτηση των τίτλων. Εχει μάλιστα και την ευχή του Πατριάρχη γι’ αυτό, όπως βλέπουμε στη φωτό.

 

Μετά την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος και τον γύρο του θριάμβου, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα 2015- 2016.

 

Το σόου για την κούπα περιλαμβάνει πολλές τραγουδιστικές εκπλήξεις με Κοντσίτα, Βίσση, Ρέμο, Ιγκλέσιας, ενώ οι οπαδοί σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση θα φωνάζουν «Θρύλοοοοοοοοος» και «Μύκονοοοοοοος».

 

Επίσης καθιερώνεται από τη Θύρα 7 το σύνθημα «περνάμε σούπερρρρρρρρρρρρρρρρρ» σε στιλ Αλέξη Σπυρόπουλου στο Μουντιάλ.

 

Πριν από την απονομή θα τιμηθεί ο Ιμπαγάσα που πήγε τελικά στον Πανιώνιο, γιατί η Βέροια δεν μπορούσε να τον πληρώσει μετά το ρωσικό εμπάργκο με τα ροδάκινα.

 

Πάντως η ομάδα της Νέας Σμύρνης, για να αποκτήσει τον Ιμπαγάσα, έδωσε στους «ερυθρόλευκους» τον Αφελάι και θα πληρώνει επίσης τον μισό μισθό του Μίτσελ.

 

Το «Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο απόψε, αφού έχουν κλείσει θέση 13.348 ξένοι μάνατζερ, που σκοτώνονται για να παρακολουθήσουν τον Κώστα Μανωλά ποιος θα τον πρωτοπάρει ή δεν θα τον πρωτοπάρει.

 

……………………………………………………

 

Πωλείται ο Μπεργκ 345 δισ. ευρώ!

 

Φοβερός ο Μάρκους Μπεργκ. Με τις τέσσερις γκολάρες κατά της Μίντιλαντ έκανε μέχρι και τον Μεγαλέξανδρο να πεταχτεί από τον τάφο του να πανηγυρίσει.

 

Αυτό δείχνει ότι ο Αλέκος είναι Παναθηναϊκάκιας και όχι ΠΑΟΚ, όπως πιστευόταν και είχαν δώσει μάλιστα και το όνομά του στον Κούδα: «Μεγαλέξαντρος».

 

Ο Αλαφούζος έβαλε αγγελία και πουλάει τον Μπεργκ με 345 δισεκατομμύρια ευρώ.

 

Πάντως, να λέμε την αλήθεια. Από τη Μίντιλαντ, καλύτερη είναι ακόμα και η Ντίσνεϊλαντ.

 

Η Μίντιλαντ με τις μοβ φανέλες αποδείχθηκε ότι δεν είναι ομάδα για Γιούροπ Καπ, αλλά για Γιουροβίζιον Καπ.

 

Ετσι ακριβώς ήταν το παιχνίδι της δανέζικης ομάδας. Γιουροβιζιονικό. Αφού η Κύπρος έδωσε 12άρι στον Παναθηναϊκό.

 

Το ίδιο και η μολδαβική ομάδα που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ. Ηταν όμως τόσο κακή που δεν θα την ψήφιζε ούτε η γειτονική Εσθονία.

 

Ο Αντ. Σαμαράς με ισχιαλγία έπαιζε καλύτερα από τον σέντερ μπακ της Μίντιλαντ.

 

Αλλαγή τερματοφύλακα θα κάνει ο Αναστασίου στη ρεβάνς. Βγάζει τον Κοτσώλη και βάζει τον Μπούρμπο, που ελπίζει ότι θα τα καταφέρει καλύτερα.

 

Ελα ρε Αστέρα Τρίπολης, ομαδάρα! Κρίμα που παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα ‘ρθεις δεύτερος.

 

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έκανε τον σταυρό του στον αγώνα της Μολδαβίας περισσότερες φορές και από τον Αλέξη Τσίπρα στο Αγιον Ορον.

 

Ο Αγγελος, για τη ρεβάνς, για πρώτη φορά δεν θα ζητήσει τη βοήθεια της Παναγιάς, αλλά του Τσίπρα.

 

Κατέβηκε στις απαιτήσεις για τον Μπεργκ ο Αλαφούζος. Ζητάει τώρα μόνο 342 δισ. ευρώ. Μέχρι εκεί όμως.

 

 

Scroll to top