11/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Πολιτικοί σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού

 

Tο νέο life style είναι οι πολιτικοί! Αφού λοιπόν τα κυριακάτικα έντυπα μάς τάισαν με φωτορεπορτάζ για το πού έκαναν διακοπές οι Κωστής Χατζηδάκης και Σίμος Κεδίκογλου (διεθνές τζετ-σετ!), έρχονται τώρα τα ραδιόφωνα και προσφέρουν εκπομπές σε πολιτικούς. Δεν είναι νέα μόδα, βέβαια, είναι παλιά -από τότε που ο Μίμης Ανδρουλάκης έδινε τα ρέστα του κάθε Παρασκευή στον Flash 96.

 

Λιάνα Κανέλλη, «Real 97.8», κάθε Παρασκευή 3 και μισή με 5 το απόγευμα

 

Εκπομπή ακριβώς δεν τη λες, ένας μονόλογος με πολλές κορόνες θρησκευτικού (μία είναι η θρησκεία!) περιεχομένου είναι. Ξεχειλίζει η μαγκιά, όχι η κακώς εννοούμενη όμως. Ισως και ο θυμός.

 

Αλέκος Αλαβάνος, «Alpha 98.9», κάθε Παρασκευή 11 με 12

 

Ο καθείς με την πραμάτεια του και ο ραδιοσταθμός φαίνεται να διαλέγει από το κάτω ράφι της πολιτικής. Ως προς τα ποσοστά, εννοούμε, στις εκλογές. Αύριο η παρθενική του εκπομπή.

 

kranidiotisΦαήλος Κρανιδιώτης, «Alpha 98.9», κάθε Πέμπτη 11 με 12

 

Αν διαβάζετε την εφημερίδα και είναι πρωί ακόμα, συντονιστείτε γρήγορα. Είναι κρίμα τέτοια εκπομπή να πάει χαμένη. Θα απαντά και στις ερωτήσεις των ακροατών -να προβλέψουμε on air τσακωμούς; Αγωνιούμε.

 

Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος, «Παραπολιτικά 90.1», καθημερινά 12 με 1

 

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα και ο Ψαριανός ακούγεται όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μια μέρα, 10 χρόνια πίσω. Ο Παπαδόπουλος -έχει προλάβει να αλλάξει τρία κόμματα σε τόσο μικρή ηλικία, πάει για ρεκόρ- παρουσιάζεται καλός στα ραδιοφωνικά του καθήκοντα. Φαίνεται να το κατέχει το σπορ…

 

pagalosΘόδωρος Πάγκαλος, «Βήμα 99.5», κάθε Τρίτη 10 με 11

 

Οταν είναι σε έξαρση, λέει τόσα πολλά ακραία πράγματα που γίνονται θέματα. Προχθές αυτοπροτάθηκε, σχεδόν, για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αλλά, πείτε μας ειλικρινά, θέλεις να λέγεσαι ραδιόφωνο σύγχρονο και βάζεις στο πρόγραμμά σου έναν συνταξιούχο πολιτικό, που αντιπροσωπεύει ό,τι πιο παρωχημένο στην πολιτική και συγκεντρώνει τη χλεύη του περισσότερου κόσμου; Σχήμα οξύμωρο.

 

Πέτρος Τατσόπουλος, «Βήμα 99.5», κάθε Πέμπτη 10 με 11

 

Μαζί με τον Βασίλη Χιώτη παρουσιάζουν ένα ραδιοφωνικό προϊόν που δεν είναι και το πλέον ελκυστικό του κόσμου. Να τα λέμε αυτά.

 

* Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν έχει δική του εκπομπή σε κάποιο ραδιόφωνο, αλλά τον έχει φιλοξενήσει τόσες πολλές φορές ο Αρης Πορτοσάλτε (είχαμε μετρήσει 18-20 μέσα σε ένα τρίμηνο μόνο), οπότε είναι σαν να έχει.

 

www.e-tetradio.gr

 

Scroll to top