29/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Με τα πόδια…

 

Μια νέα εκπομπή δημιουργούν από σήμερα στον ραδιοσταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη με τίτλο «Με τα πόδια… μέχρι την αλήθεια». Κάθε Δευτέρα στις 21.00 συναντούν πρόσωπα που αγαπούν, που κάτι έχουν να πουν, που μιλούν λίγο και ακούγονται ακόμα λιγότερο, από τον χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού. Στην αποψινή πρεμιέρα τους προσκεκλημένη τους είναι η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η καθαρίστρια από τη Βουλγαρία, η σημερινή ευρωβουλευτής. Θα μιλήσει για τη ζωή της με αφετηρία τη Σιλίστρα της Βουλγαρίας, όπου γεννήθηκε και έζησε τα εφηβικά της χρόνια, αλλά και για την Ελλάδα και την Αθήνα, όπου δούλεψε ως καθαρίστρια και ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο, τη Ναντέρ της Γαλλίας, όπου ζει η οικογένειά της σε μια εργατική πολυκατοικία, τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, όπου θα βρίσκεται τα επόμενα πέντε χρόνια ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και θα ξεδιπλώσει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της.

Ο Φερεντίνος επιστρέφει

 

Αλλη μια πρεμιέρα απόψε στον ALPHA. Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο κανάλι της Κάντζας και πάλι με το τηλεπαιχνίδι «Ακου τι είπαν!», που ξεκινά απόψε στις 18.00. Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκινά τον δεύτερο γύρο του τηλεπαιχνιδιού και απευθύνει καθημερινά την ίδια πρόκληση στους διαγωνιζόμενους: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις». Η περσινή σεζόν είχε αρκετό γέλιο και πολύ καλά αποτελέσματα για το κανάλι, γι’ αυτό και τα στελέχη του ALPHA αναμένουν παρόμοια αποτελέσματα και αυτήν τη σεζόν. Κάθε απόγευμα και μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή 5μελείς παρέες. Μία όμως, κάθε φορά, θα προβλέπει σωστά τι απάντησε η κοινή γνώμη και θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000 ευρώ. Οι ερωτήσεις ανατρεπτικές, οι απαντήσεις απρόβλεπτες. Γνώσεις, κοινή λογική, φαντασία και χιούμορ επιστρατεύονται για να οδηγήσουν τις παρέες προς τη νίκη.

 

Κι άλλο τουρνουά μπάσκετ στη ΝΕΡΙΤ

 

Μετά το Zalgiris Cup, το οποίο μετέδωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει αυτό το Σαββατοκύριακο (4-5/10) και το τουρνουά μπάσκετ Gomelsky Cup σε απευθείας σύνδεση με τη Μόσχα. Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το Ν Sports και το N HD. Στη ρωσική πρωτεύουσα θα αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός, η CSKA, η Λετούβος Ρίτας και η Νίζνι Νόβγκοροντ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Τους αγώνες θα περιγράψουν οι Βαγγέλης Ιωάννου, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Γιάννης Νάτου.To Σάββατο (4/10) στις 16.00 ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, ενώ στις 19.00 η CSKA θα αντιμετωπίσει τη Λετούβος Ρίτας. Την Κυριακή (5/10) στις 16.00 θα μεταδοθεί ο μικρός τελικός και στις 19.00 ο μεγάλος.

 

[email protected]

 

Scroll to top