03/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

[email protected]

 

Ψηφιακό μέρισμα σε δημοπρασία

 

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ανακοίνωσε ότι την επόμενη Δευτέρα (13/10) θα ξεκινήσει τη δημοπρασία «πολλαπλών γύρων με αυξανόμενο τίμημα στις ζώνες των 800 και 2.600 ΜHz με σκοπό την εμπορική αξιοποίηση και ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών (4G/LTE) στην κινητή ευρυζωνικότητα». Η δημοπρασία, που θα συνεχιστεί έως την κατακύρωση του φάσματος στους υπερθεματιστές, αφορά την απονομή τριών (3) τμημάτων ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη των 800 MHz και δεκαοκτώ (18) τμημάτων ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη των 2.600 ΜHz. Οπως τονίζει η ΕΕΤΤ «η χορήγηση των δικαιωμάτων στη ζώνη των 800 MHz, που προέκυψε από την απελευθέρωση του φάσματος μετά την έναρξη της επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, αποτελεί το λεγόμενο ψηφιακό μέρισμα. Η ΕΕΤΤ έχει ήδη προβεί στην εκπαίδευση των παρόχων στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής προσφορών, ενώ έχει αποστείλει στους συμμετέχοντες παρόχους τα δελτία συμμετοχής στη δημοπρασία».

 

Πρεμιέρα Χατζηνικολάου

 

Επιστροφή στη μικρή οθόνη για τον Νίκο Χατζηνικολάου, που κάνει πρεμιέρα στο STAR αυτήν τη Δευτέρα (6/10, 23.15) με την εκπομπή του «Στον ενικό». Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης και τη μάχη της κυβέρνησης στη Βουλή, την οικονομία, το χρέος, το «κούρεμα» και την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους, τον προϋπολογισμό, το δημοσιονομικό κενό, την υπερφορολόγηση και τη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν οι καλεσμένοι θα απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών που παρευρίσκονται στο στούντιο. Την ίδια στιγμή, οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (social media), θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο. Η εκπομπή μεταδίδεται ταυτόχρονα και από τη Web TV πλατφόρμα του enikos.gr.

 

Φερεντίνος επί δύο

 

Διπλό θα είναι τελικά το φετινό τηλεοπτικό χτύπημα του Χρήστου Φερεντίνου στον ALPHA. Θα παρουσιάζει και το «Ακου τι είπαν! Βραδιάτικα». Ο γνωστός παρουσιαστής θα απευθύνει την πασίγνωστη πια πρόκληση μια φορά την εβδομάδα και σε παρέες… γνώριμες από τον καλλιτεχνικό χώρο που θα γίνονται πεντάδες και θα μπαίνουν στο κυνήγι της κοινής γνώμης. Στόχος τους να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο των 5.000 ευρώ που θα διατεθεί για καλό σκοπό.

 

Joy εναντίον JoinUs

 

Στο MEGA «προσγειώθηκε» και κάνει πρεμιέρα το «Joy» αυτό το Σάββατο. Θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.50. Απέναντί του θα βρει το «JoinUs», που κάνει επίσης πρεμιέρα αύριο στον ΣΚΑΪ και θα μεταδίδεται επίσης Σαββατοκύριακο στις 16.30. Στις δύο πρώτες εκπομπές του «Joy» η Αφροδίτη Γραμμέλη συναντά την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Δήμητρα Ματσούκα και μιλούν για όλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τριγυρνά στην πόλη, ανακαλύπτει δύο υπέροχα μέρη για φαγητό, ο Δημήτρης Πέππας μάς συμβουλεύει πώς να αγοράζουμε σωστά φρούτα και λαχανικά, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Φάνης Μουρατίδης θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια, η Ρομίνα Ξύδα έχει την απάντηση στο ερώτημα «πώς να διαβάζουμε σωστά το παιδί μας» και η Μίνα Μπιράκου δίνει beauty tips για το πρωί. Στην πρεμιέρα του «JoinUs» η Δήμητρα Γαλάνη υποδέχεται τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο σπίτι της στον Κεραμεικό για μια συζήτηση που τα έχει όλα, o Θανάσης Αναγνωστόπουλος μιλάει με τον Στέφανο Σαρτίνι, o Γιάννης Αποστολάκης φτιάxνει μια εύκολη πίτσα, ενώ η Νίκη Κάρτσωνα μεταμορφώνει τα next door girls σε sexy it girls.

 

 

 

Scroll to top