Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Πρέπει να το ομολογήσω. Γέλασα πιο πολύ με τον Πρετεντέρη στην Αμφίπολη να ψάχνει τον Μεγαλέξανδρο, παρά με τον Αποστόλη της «Ελληνοφρένειας» που έκανε το ίδιο. Εφαγε τη σκόνη της «Ανατροπής».

 

Στον τάφο της Αμφίπολης δεν ήταν τελικά μέσα ο Μέγας Αλέξανδρος, όπως είδαμε. Ηταν ο Πρετεντέρης. Ελληνοφρένεια, Μεγαλεξανδροφρένεια και Πρετεντεροφρένεια.

 

Φοβερή συνάντηση. Η Περιστέρη και η αθώα περιστερά της δημοσιογραφίας.

 

Ο Πρετεντέρης ξεκίνησε την εκπομπή με Μητροπάνο: «Μήτρα με γέννησε αρχαία Μακεδόνισσα». Την έκλεισε πάλι με Μητροπάνο: «Τι το θες το κουταλάκι» (στην ανασκαφή).

 

Ορισμένοι τηλεθεατές έκαναν τον σταυρό τους και προσευχές, όταν μπήκε ο Πρετεντέρης κάτω από τα υποστυλώματα. Να πέσουν. Α, να χαθείτε!

 

Πράγμα παράξενο, δεν είδαμε στο ταφικό μνημείο τον Βορίδη. Τον Βουκεφάλα και νέο πρωθυπουργό. Τσεκουροφρένεια.

 

Ο Μεγαλέξανδρος τρελάθηκε να κάνει ζάπινγκ μέχρι τα ξημερώματα. Τι να πρωτοδεί; Τον Πρετεντέρη, μπας και τον ανακάλυψε; Ή μήπως τον «Ενικό»;

 

Τι να κάνει ο κακόμοιρος ο Χατζηνικολάου; Να βουτήξει στα Αντικύθηρα, να κάνει ρεπορτάζ, για να είναι μέσα στο αρχαιολογικό κλίμα;

 

Του έκατσε όμως θέμα. Κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν δεχόταν να καθίσει στο ίδιο πάνελ με τον Αδωνι Γεωργιάδη. Μόνο σε σύνδεση από παράθυρο και να μιλήσει μόνο με δημοσιογράφους! Ηταν απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, είπε ο παριστάμενος βουλευτής Μητρόπουλος. Συριζοφρένεια.

 

Ο Τραμπουμπούκος μίλησε για «εξορία». Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον «Ενικό».

 

Τον Αδωνι στο στούντιο αντικατέστησε καταπληκτικά ο Μιχελάκης! Θεός! Ξεραθήκαμε στο γέλιο.

 

Θα τα μάθατε ίσως. Ο πρωθυπουργός πήγε στο καφενείο της Βουλής και έχυσε τον καφέ. Η Βούλτεψη έκανε τη σωστή κίνηση. Ρώτησε τον Σαμαρά: «Να σε πω τη μοίρα σου;» Και του την είπε: «Βλέπω μεγάλο δρόμο από τη Βουλή!».

 

Μετά ο Σαμαράς έδωσε την παλάμη του και η Βούλτεψη του έδειξε τις γραμμές, κάθετες και παράλληλες, που σχημάτιζαν ένα ελικόπτερο.

 

1.280.101 άνεργοι και δραματική μείωση μισθών. Δραματική μείωση των αποθεματικών των Ταμείων. Φορολογούνται οι παροχές σε είδος. Και αυτοί χαμογελούσαν με τον χυμένο καφέ. Σαμαροφρένεια.

 

Και πού κόλλησε τελικά στο ζάπινγκ ο Μεγαλέξανδρος; Να μάθει τι γινόταν στη διαδήλωση οπαδών του Ολυμπιακού απέξω από τον ΣΚΑΪ. Τον Μέγα Αλέξανδρο τον είχαν στοχοποιήσει οι Πέρσες, γιατί ήθελε να τους κατακτήσει, και τον Μαρινάκη τον στοχοποίησαν γιατί κατακτά τα πρωταθλήματα. Τρομοκρατοφρένεια.

 

www.facebook.com/louketo

 

Scroll to top