3_louketo-333

14/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Βγήκαμε στις εξαγορές!

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Εισαγγελέας καλεί Σκουρλέτη: «Πες μου ποιοι είναι οι “γαλάζιοι” βουλευτές που εξαγοράζονται από κουμπαρά επιχειρηματιών». Και γιατί μόνο «γαλάζιοι» βουλευτές; Οι βουλευτές με άλλα χρώματα δεν έχουν ψυχή;

 

Ο Σκουρλέτης δεν θα πει ποιοι είναι οι βουλευτές που χρηματίζονται. Θα περιγράψει, όμως, τον κουμπαρά. Είναι χοντρός σαν τον Βενιζέλο. Ο κλασικός κουμπαράς – γουρουνάκι, δηλαδή.

 

Και το ‘λεγε ο χρυσαυγίτης βουλευτής. Πώς θα ζήσουμε με 3.500 ευρώ τον μήνα; Με 3,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι γίνεται.

 

Τα νέα της Αμφίπολης: Ο Κασιδιάρης είπε ότι στο μπράτσο του έχει χτυπήσει το πανάρχαιο σύμβολο της Αμφίπολης. Αύριο θα μας πει ότι στον τάφο είναι θαμμένος ο Χίτλερ.

 

Γι’ αυτό οι Καρυάτιδες έχουν τεντωμένο το χέρι. Είναι χρυσαυγίτισσες.

 

Τα άλογα στην Αμφίπολη τα οδηγεί τελικά ο Φοίβος. Σήμερα θα βρεθεί στις ανασκαφές και η Αντζελα. Θα δώσουν και συναυλία: «2.354 χρόνια Φοίβος».

 

Χαμός στην υποδοχή της Αλαμουντίν για τα Μάρμαρα. Ούτε στη Λαίδη Γκαγκά.

 

Δεν πήγαν να υποδεχθούν τη σύζυγο Κλούνεϊ 3.900.000 άτομα που, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Και η παιδική φτώχεια στα άκρα των άκρων. Το χαμόγελο της ΝουΔού.

 

Στην έρευνα αναφέρεται ότι έγινε της μόδας η ασπρόμαυρη τηλεόραση. Λογικό, αφού βγήκε η ΝΕΡΙΤ.

 

Μια και μιλάμε για τηλεόραση. Στις τηλεοπτικές μάχες είχαμε:

 

Σταύρο Θεοδωράκη στον Χατζηνικολάου. Χωρίς σακίδιο, με το μπλε λουράκι στο ρολόι να κλέβει τις εντυπώσεις. Σήμα στον Σαμαρά ήταν.

 

Ευαγγελάτο, Παντελή Καψή, Μαρία Σπυράκη, Τατσόπουλο στον Πρετεντέρη. Αυτό το παζλ δεν το συναρμολογεί ούτε το ΙΚΕΑ. Μόνο να έβλεπες την τετράδα ξεραινόσουν.

 

Ολοι αυτοί έφαγαν άνετα τους πρωινούς αντιπάλους Σεφερλή – Λιάγκα. Στο γέλιο.

 

Με τη σειρά. Πρωινάδικα. Πρώτο συμπέρασμα: Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Σεφερλής και Λιάγκας έπαιξαν το ίδιο ακριβώς παιχνίδι. Μπάσκετ με διπλή μπλούζα. Δεν έκλεψαν, όμως, ο ένας τον άλλο. Εκλεψαν και οι δύο το παιχνίδι από αμερικανική εκπομπή του Jimmy Fallon. Ισοπαλία δηλαδή.

 

Μετά, τα δύο κανάλια έπαιξαν το έργο «Ο κλέψας του κλέψαντος».

 

Βραδινάδικα: Σε άψογο ελληνικοπληθυντικό οι ερωτήσεις Χατζηνικολάου. Μέχρι που ο Θεοδωράκης τού έκανε παρατήρηση να σταθεροποιηθεί, γιατί τον μπέρδευε επειδή αυτός μιλούσε μόνο ενικό. Τελικά άρχισε να μιλάει κι αυτός πληθυντικό, αλλά το γύρισε στον ενικό ο Χατζηνικολάου. Ξεκαρδιστικό.

 

Ο Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι κάθε μέρα ανεβαίνει. Με τον ρυθμό αυτό, δηλαδή, θα πιάσει 120%.

 

Ο Σταύρος, δείχνοντας ότι το Ποτάμι είναι κάτι άλλο, σηκώθηκε όρθιος πηγαίνοντας στην εξέδρα των θεατών που τον ρωτούσαν και η εκπομπή έγινε «Ενικοπρωταγωνιστές».

 

Πρετεντέρης τώρα. Κατ’ αρχάς, δεν έπρεπε να κάνει την εκπομπή. Οταν δημοσιογράφο τον αποθεώνει πρωθυπουργός, πάει την άλλη μέρα και παραδίδει την ταυτότητα στην ΕΣΗΕΑ. Δεν το έκανε.

 

Ο Πρετεντέρης μάς είπε περήφανος ότι θα παρουσιάσει μια «διχασμένη δημοσκόπηση». Το 39,3% έδειξε ότι είναι πιο αισιόδοξο από τον Ιούνιο του 2012. Αυτό ούτε ο Σεφερλής για πλάκα θα τολμούσε να το εκστομίσει.

 

Η εκπομπή δεν ήταν έγχρωμη. Και αυτοί ακόμα που αγόρασαν ασπρόμαυρη, την έβλεπαν κίτρινη.

 

Και πάλι στις εξαγορές βουλευτών. Τελικά δεν βγαίνουμε στις αγορές, αλλά στις εξαγορές.

 

www.facebook.com/louketo

 

Scroll to top