14/10/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άνεμος ανανέωσης για την DPG Digital Media

Με rebranding και νέο site.
      Pin It

Νέα εποχή για την DPG Digital Media, το πληρέστερο digital media – marketing & communications δίκτυο στην Ελληνική αγορά. Η εταιρία, στo πλαίσιο της αναβάθμισης της εταιρικής της εικόνας, προχώρησε στον ανασχεδιασμό (rebranding) της εταιρικής της ταυτότητας, με σκοπό να επανατοποθετηθεί δυναμικά στην αγορά. Με τον τρόπο αυτό εδραιώνει την ηγετική της παρουσία, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνεται σύμφωνα με τις τάσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

DigitalMediaΤο νέο λογότυπο της DPG Digital Media αντλεί την έμπνευσή του από ένα μοναδικό ελληνικό επίτευγμα: Τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, το τεχνολογικό θαύμα του 2ου αιώνα π.Χ. που θεωρείται επιστημονικά ως ο πρώτος υπολογιστής στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ένα εύρημα που σηματοδοτεί το απόγειο της ελληνικής υπεροχής στην τεχνολογία, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη νέα εποχή της DPG Digital Media, καθώς συνάδει απόλυτα με τις αξίες που αυτή πρεσβεύει: Πρωτοποριακές υπηρεσίες, τεχνολογική υπεροχή και κατασκευαστική τελειότητα.

Παράλληλα με το rebranding, η DPG Digital Media παρουσιάζει και το νέο corporate site της, www.dpgmedia.gr. Σχεδιασμένο με βάση την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τόσο για τις εταιρίες του δικτύου της DPG όσο και για τα επιμέρους sites τα οποία διαχειρίζεται ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά. Αποτελεί ένα σύγχρονο, χρηστικό εργαλείο, ιδανικό για να έρθει ο επισκέπτης σε επαφή με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τον πλούτο δυνατοτήτων που παρέχει η DPG Digital Media στους συνεργάτες της.

Ο ανασχεδιασμός του branding της DPG Digital Media εντάσσεται στρατηγικά στο ευρύτερο πλάνο της εταιρίας για την παροχή πλουσιότερων και καλύτερων υπηρεσιών τόσο προς τους συνεργάτες της, όσο και προς τους επισκέπτες των sites. Θα ακολουθήσει μια σειρά επιπλέον ενεργειών στο σύντομο μέλλον, με στόχο τη βελτιστοποίηση των εμπειριών που απολαμβάνουν τα εκατομμύρια επισκέπτες των σελίδων αυτών.

Scroll to top