panagiotis-mpaltakos

16/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Συνομιλία Κασιδιάρη – Μπαλτάκου για Ντογιάκο

Τη σχέση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης επιβεβαιώνει ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ναζιστικό μόρφωμα. Στο επίκεντρο της συνάντησης, ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος.
      Pin It

Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, στο οποίο συνομιλούν ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης με τον Τάκη Μπαλτάκο, πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

 

Η νέα συνομιλία επιβεβαιώνει τη στενή σχέση των δύο αντρών. Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους, ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος. Ο Ηλ. Κασιδιάρης αποκαλεί τον κ. Ντογιάκο ως «υποχείριο του Σαμαρά». Ο Τ. Μπαλτάκος φέρεται να συμφωνεί, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πως η συμφωνία έγκειται στο ότι ο εισαγγελέας είναι αυτός που παρακολουθεί την ανάκριση ή στο ότι είναι «υποχείριο» του πρωθυπουργού.

Ο διάλογος έχει ως παρακάτω:

Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος.
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;
Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως.
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα…

 

Το νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα την ημέρα που ο εισαγγελέας - με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών – ζήτησε την παραπομπή στο εδώλιο του κατηγορούμενου σύσσωμης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

 

 

efsyn.gr

 

Scroll to top