Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Λοιπόν. Καθαρίσαμε με την εγκληματική οργάνωση, τη Χ.Α. Πάνε όλοι μέσα. Ωρα είναι να καθαρίσουμε και τις ελλειμματικές οργανώσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

 

Εχουμε το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη και τα ακριβότερα κόμματα στην υφήλιο. Και τα πιο μπαταχτσίδικα. Τους σώζει όμως το ακατάχεστο (σωστά διαβάσατε) του 40% που ψηφίσανε.

 

Τόσους χρυσαυγουλίτες πού θα τους βάλουμε φυλακή; Πού θα χωρέσουν; Πρέπει να δημιουργηθούν ειδικές φυλακές: «Μόνο για Ελληνες της Χρυσής Αυγής».

 

Τα πρωινά θα τους ξυπνάνε οι δεσμοφύλακες: «Εγέρθητου».

 

Βρέθηκε και η λύση για τον χρυσαυγίτη βουλευτή που έλεγε ότι δεν μπορεί να ζει με 3.500 ευρώ τον μήνα. Τζάμπα όλα τώρα. Γι’ αυτόν έγιναν όλα.

 

Θέμα απόδρασης με ελικόπτερο δεν υπάρχει. Με τανκς.

 

Τι ήθελε να το πει ότι φεύγουμε από το ΔΝΤ; Τώρα το γύρισε πάλι. Η κατάσταση έχει ως εξής: Ξαναγυρίζουμε στο ΔΝΤ που φύγαμε, αλλά δεν είχαμε φύγει για να ξαναφύγουμε όταν θα μείνουμε, για να φύγουμε που μένουμε στο ΔΝΤ.

 

Η θέση αυτή Σαμαρά είναι βελτιωμένη εκδοχή του πρώτου διδάξαντος Ανδρέα: «Φεύγουν οι βάσεις που μένουν». Αλλά πολύ βελτιωμένη, μιλάμε. Τουλάχιστον 1.200%.

 

Το κόλπο με την αποχώρηση από το ΔΝΤ δεν έπιασε. Ο Σαμαράς θα κάνει όμως άλλο εφέ. Θα σηκώσει τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι με σημαία της «Μεγάλης Νέας Δημοκρατίας».

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο φτύσιμο από αυτό της Αλαμουντίν. Ηρθε να πάρει τη δουλειά για τα Μάρμαρα της Ακρόπολης, αλλά δεν ανέβηκε στην Ακρόπολη γιατί δεν είχε… παπούτσια! Και μας έφαγε και όλο το φαγητό.

 

Εφαγε και με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη που της συνέστησε να κάνει λίφτινγκ.

 

«Αυξήθηκαν 37% οι αυτοκτονίες». Σίγουρα ερωτικά δράματα είναι όλες ή δεν άντεχαν όλη μέρα στη δουλειά.

 

Τριανταπεντάχρονος στη Ρόδο κατέθεσε το παιδί του στην Εφορία για χρέος 300 ευρώ. Δεν το δέχτηκαν όμως. Ηθελαν δίδυμα.

 

Αλλα όμως έπρεπε να τους καταθέσει ο 35χρονος.

 

Τι πράγμα ήταν αυτό με τον Τζίμη Πανούση χθες στην «Ελληνοφρένεια»; Εδειχνε ότι δεν έχει ακούσει ποτέ τις λέξεις Σαμαράς, Βενιζέλος, Μνημόνιο, τρόικα. Αφού του άνοιξαν λεξικό και τις έδειξαν ο Καλαμούκης και ο Αποστόλης.

 

Ακουσαν αυτές τις απόψεις του Πανούση κι έκλεισαν κιόλας τραπέζι για αύριο Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Λάτση, Σοφία Βούλτεψη, ο Σαμαράς και ο Αδωνις. Τι περισσότερο δηλαδή θα έλεγε ο Αδωνις από αυτά που είπε χθες ο αγνώριστος Τζιμάκος;

 

Εξοργισμένη μαζί του η Γιάννα Αγγελοπούλου, γιατί τα ’βαλε μόνο με την Αριστερά, και αυτή είναι του βουνού (στα ψηλά της Φιλοθέης).

 

Να κάνει μήνυση ο Κουτσούμπας στον Πανούση να μην αναφέρει το όνομά του. Σαν τον Νταλάρα.

 

«Για εξοικονόμηση 10 λεπτών του ευρώ παίζονται κορόνα-γράμματα οι ζωές των νεφροπαθών» συνεχίζει η είδηση. Ναι, αλλά δεκάρα τη δεκάρα και φασούλι το φασούλι μπορεί να γίνει πιο εύκολη η χρηματοδότηση της ελλειμματικής και ακατάσχετης οργάνωσης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

 

Δεν μπορεί να βγάλει κανείς άκρη. Ποιοι είναι περισσότεροι; Τα χρυσαύγουλα που θα καθίσουν στο σκαμνί ή οι κασέτες Μπαλτάκου-Κασιδιάρη;

 

Ο Σαμαράς μετά τη νέα κασέτα ξανάδιωξε τον Μπαλτάκο.

 

www.facebook.com/louketo

 

Scroll to top