- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

19/10/14 ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ,ΣΤΗΛΕΣ

Του Λάκη Μπέλλου

 

Μαρινάκης ή Αλαμουντίν πιθανότεροι Πρόεδροι της Δημοκρατίας!

 

[1]Εχουμε καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Κρατηθείτε και δεν είναι πλάκα. Μαρινάκης ή Αλαμουντίν είναι οι πιθανότεροι Πρόεδροι της Δημοκρατίας!

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης ιταλικής εφημερίδας «La Repubblica», ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

 

Ποντάρει πολύ στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Υπολογίζεται ότι θα συγκεντρώσει τουλάχιστον 180 πέναλτι. Ο Μαρινάκης επίσης έχει 180 παίκτες δανεικούς, τουλάχιστον.

 

Ο Αλαφούζος έγραψε κιόλας τουίτ για την παράγκα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

 

Ομως υπάρχει ένας μεγάλος αντίπαλος. Και δεν είναι ο Αλαφούζος. Είναι η Αμάλ Αλαμουντίν!

 

Το θέμα ξεκίνησε ο τωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος με την ενέργειά του αυτή θα προσφέρει επιτέλους κι ένα έργο στη θητεία του.

 

Και μάλιστα με ομόφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, ακόμα και του Σαμαρά, που προτείνει Μαρινάκη, και μπορεί να συγκεντρώσει 300 ψήφους συνολικά!

 

Η σύζυγος Κλούνεϊ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια. Αλλά και να μην την πάρει, δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού π.χ. ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτελ δεν είναι Ελληνες, όμως πρωθυπουργεύουν σε αυτή τη χώρα.

 

Ο Παπούλιας αντιλήφθηκε τον παροξυσμό για την Αλαμουντίναινα και το έπιασε αμέσως το θέμα. Αλλο είναι να μπει Πρόεδρος της Δημοκρατίας η σύζυγος Κλούνεϊ και άλλο η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ή η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ ή ο Μαρινάκης.

 

Η μοναδική επιφύλαξη ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί πρόωρες εκλογές για να πάρει την εξουσία. Αλλά να μην είμαστε και πολύ σίγουροι γι' αυτό, γιατί στην Κουμουνδούρου δεν είναι μαλάκες να πάρουν την καυτή πατάτα της διακυβέρνησης της χώρας.

 

Μαρινάκης ή Αλαμουντίν; Μιλάμε ΤΟ θρίλερ.

 

…………………………………………………………………………………………………

 

Η Εφορία θα πουλάει τα παιδιά που της παραδίδουν για χρέη!

 

Ο 35χρονος από τη Ρόδο, που πήγε να παραδώσει το παιδί του στην Εφορία, για χρέος 300 ευρώ, άνοιξε καινούργιους δρόμους στην Εφορία και τον εισπρακτικό μηχανισμό της.

 

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να δημιουργηθούν από την Εφορία Νηπιαγωγεία τα οποία να τα εκμεταλλευτούν.

 

Επακολούθησαν όμως ψυχραιμότερες σκέψεις και πιο επικερδείς. Τα μωρά ή παιδάκια μπορούν να πουληθούν για υιοθεσία, όπου οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες και θα υπάρξουν μεγάλα έσοδα στον δημόσιο κορβανά.

 

Της άποψης αυτής είναι υπέρμαχος ο Γκίκας Χαρδούβελης και ο Αντώνης Σαμαράς δεν λέει «όχι».

 

Σκέψη όμως να πουληθούν σε σκλαβοπάζαρα τα παιδάκια απορρίφθηκε.

 

Στις εφορίες δημιουργούνται ειδικές αποθήκες για να φυλάσσονται τα παιδιά, κατά τα πρότυπα των αποθηκών στις οποίες φυλάσσονται οι πινακίδες, που επίσης παραδίδουν οι φορολογούμενοι.

 

…………………………………………………………………………………………

 

Βρέθηκε η μαύρη τρύπα της οικονομίας στην Αμφίπολη

 

[2]Βλέπετε τη μεγάλη τρύπα στη φωτογραφία. Είναι η μαύρη τρύπα της οικονομίας που βρέθηκε στην Αμφίπολη.

 

Μεγαλέξανδρους, Ολυμπιάδες, Νέαρχους ψάχναμε, πέσαμε σε εύρημα πραγματικά φοβερό και τρομερό, που αλλάζει ριζικά τη ζωή της Ελλάδας.

 

Στο ψηφιδωτό λοιπόν υπάρχει μια τεράστια μαύρη τρύπα. Είναι η μαύρη τρύπα της οικονομίας για την οποία τόσο μεγάλη κουβέντα έχει γίνει και έχει προκαλέσει όλα τα δεινά του τόπου.

 

Η τρύπα στην Αμφίπολη έχει τεράστιο βάθος. Ομως είναι το λεγόμενο βαρέλι που έχει πάτο. Η κυρία Περιστέρη διαπίστωσε ότι έχει, παρ' ότι λέγαμε ότι δεν έχει πάτο.

 

Η τρύπα είναι καθαρά ελληνική και καμιά σχέση με ρωμαϊκή. Εχει δημιουργηθεί από όλες τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα από το 350 π.Χ.

 

Το ότι βρήκαμε τη μαύρη τρύπα της οικονομίας είναι τρομακτικά σημαντικό και βέβαια η επίσημη ανακοίνωση της ανακάλυψής της θα γίνει από Σαμαρά – Χαρδούβελη με κάθε τυμπανοκρουσία.

 

Το σημαντικότερο εύρημα είναι, όπως είπαμε, ότι τελικά η μαύρη τρύπα έχει πάτο. Χιλιόμετρα κάτω, αλλά με μια επιχωμάτωση θα κλείσει και θα επουλωθούν όλα τα δεινά της Ελλάδας.

 

Τέρμα δηλαδή τα περί νέου μνημονίου που ακούγονται μετά την μπιπ Σαμαρά, ότι αποχωρούμε από το ΔΝΤ, που διέλυσε πιο πολύ τα πράγματα.

 

Φοβερό το εύρημα λοιπόν στην Αμφίπολη και μάλλον θα έχουμε κάτι ακόμα πιο ευχάριστο. Οι ανασκαφές βρίσκονται κοντά και στο περίφημο τούνελ, με το φως στην άκρη του, που το ακούμε 3.000 χρόνια και δεν το βλέπουμε.

 

Είναι βέβαιο ότι θα δούμε τώρα το φως στην άκρη του τούνελ, που μαζί με την εύρεση της μαύρης τρύπας της οικονομίας, αποτελούν τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά ευρήματα παγκοσμίως όλων των εποχών.

 

………………………………………………………………………..

 

Πανούσης στη Ν.Δ., Νταλάρας στο ΚΚΕ

Νέο μνημόνιο 4s

 

[3]Ετσι είναι. Ο Πανούσης θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις εκλογές, όποτε γίνουν, και ο Νταλάρας στου ΚΚΕ!

 

Τα πάνω κάτω ήρθαν με τη ραδιοφωνική συνέντευξη Πανούση στην «Ελληνοφρένεια», όπου ο Τζιμάκος τα 'χωσε άγρια, στο ΚΚΕ κυρίως, και την Αριστερά γενικότερα, ενώ έκανε κοκοκό για μνημόνια, Ν.Δ. και τέτοια που καίνε.

 

Το ΚΚΕ έβγαλε κι ανακοίνωση ότι βγήκε από τη ναφθαλίνη και το ξέρει πολύ καλά γιατί είναι κι αυτό εκεί.

 

Από την άλλη, όπως γράψαμε από χθες, ο Σαμαράς θα πάει στη σημερινή πρεμιέρα Πανούση μαζί με Βούλτεψη, Αδωνι κ.λπ. και θα κάνει πρόταση στον σατιρικό καλλιτέχνη να μπει πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Ν.Δ.

 

Επεσε αυτό στην αντίληψη του ΚΚΕ που κάνει ρελάνς και βάζει πρώτον στο Επικρατείας τον μεγάλο αντίπαλο Νταλάρα.

 

Ταυτόχρονα απαγορεύεται να λέει ο ακατονόμαστος τα ονόματα των Νταλάρα – Κουτσούμπα.

 

Ο Πανούσης θα τραγουδήσει και τα εξής στην πρεμιέρα:

 

• Αχ Ευρώπη, μας έσωσες.

 

•Αγκελα παντού.

 

facebook.com/louketo

 


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=244627