Pin It

Το Πρόγραμμα ICAP Trade Exchange συνεχίζει να εξελίσσεται και να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες προς τα Μέλη του, παρέχοντάς τους νέα εργαλεία που ενισχύουν τις διαδικασίες λήψης πιστωτικών αποφάσεων, προς την κατεύθυνση της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης φαινομένων ασυνέπειας.

icap

Στο πλαίσιο αυτό, η ICAP Group δημιούργησε και διαθέτει, αποκλειστικά στα μέλη του Προγράμματος, τη νέα υπηρεσία Trade Exchange Online: Credit Risk Management & Portfolio Performance.  Το «Trade Exchange Online» αποτελεί το ολοκληρωμένο online περιβάλλον άντλησης της πληροφόρησης του ICAP Trade Exchange Program και διατίθεται μέσα από το ICAPB2B.GR, την ηλεκτρονική πλατφόρμα των Υπηρεσιών Credit Risk. Μέσα από το Trade Exchange Online, τα Μέλη έχουν πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης, οποιαδήποτε στιγμή, σε δυναμική πληροφόρηση αναφορικά με τη συναλλακτική συμπεριφορά των πελατών τους προς την εταιρεία τους αλλά και προς την υπόλοιπη αγορά.
Ήδη το «Trade Exchange Online» βραβεύτηκε από το Παγκόσμιο Δίκτυο της Dun & Bradstreet με το «2014 Insight Award for delivering indispensable content through increased transparency and additional foresight».

Το Πρόγραμμα ICAP Trade Exchange αποτελεί το μοναδικό δίκτυο συλλογής πιστωτικών δεδομένων στην Ελλάδα και τυγχάνει θερμής υποδοχής από τις επιχειρήσεις, καθώς παρέχει μοναδική πληροφόρηση για το πώς πραγματικά συμπεριφέρεται μία επιχείρηση στις συναλλαγές της. Αξιοποιώντας την εμπειρία του παγκόσμιου ηγέτη στην Επιχειρηματική Πληροφόρηση, της DUN & BRADSTREET, εισάγει στην Ελληνική αγορά υπηρεσίες εφάμιλλες με εκείνες που είναι διαθέσιμες στις επιχειρήσεις των μεγάλων Ευρωπαϊκών και όχι μόνο χωρών. Ήδη περισσότερες από 200 εταιρείες έχουν υπογράψει τη συμμετοχή τους, ενώ ο κόμβος του Προγράμματος περιέχει πληροφόρηση που αφορά περισσότερες από 130.000 επιχειρήσεις όλων των νομικών μορφών.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing του Ομίλου ICAP, Σέρκο Κουγιουμτζιάν, δήλωσε σχετικά: «Αναμφισβήτητα, το Πρόγραμμα TRADE Exchange χαράζει το «Αύριο» στην Επιχειρηματική Πληροφόρηση, εισάγοντας στην Ελληνική αγορά καινοτόμα εργαλεία που αξιοποιούν διεθνή τεχνογνωσία και αποτελούν best practices στις αγορές που λειτουργούν. Ήδη, παρόμοια Προγράμματα λειτουργούν με επιτυχία εδώ και χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελώντας την καρδιά της Επιχειρηματικής Πληροφόρησης και των διαδικασιών που οι επιχειρήσεις εφαρμόζουν για να αξιολογήσουν τις συνεργασίες τους. Η ICAP Group επενδύει διαρκώς στη διάθεση τέτοιων, καινοτόμων εργαλείων, που όχι μόνο προάγουν την υγιή επιχειρηματικότητα, κάτι που αποτελεί αναγκαιότητα τη δεδομένη περίοδο που διανύει η χώρα, αλλά και βοηθούν έμπρακτα τις επιχειρήσεις να προβλέψουν πιθανές επισφάλειες και να βελτιώσουν τη χρηματοοικονομική τους θέση.

Scroll to top