- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

Η ΦΑΓΕ Χρυσός Χορηγός στον Αγώνα Δρόμου Cardio Run

16/10/14 TA NEA ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΦΑΓΕ ήταν ο Χρυσός Χορηγός στον Ανοικτό Αγώνα Δρόμου Cardio Run, ο οποίος διοργανώθηκε για πρώτη φορά την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο.

2 [1]

Περισσότεροι από 1.500 δρομείς συμμετείχαν στη διοργάνωση, τρέχοντας σε διαδρομές των 3 και 8 χιλιομέτρων κι επικοινωνώντας το μήνυμα «Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου». Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη σημασία της πρόληψης υγείας και να τονίσει την αξία της άθλησης.

Ο αγώνας ΦΑΓΕ Cardio Run συνδιοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για την αγορά απινιδωτή που θα εγκατασταθεί στο ακριτικό νησί Κάλυμνος. Ο αγώνας ΦΑΓΕ Cardio Run αναγνωρίστηκε επίσημα από τον ΣΕΓΑΣ και την International Association of Athletics Federation (IAAF).

Ως Χρυσός Χορηγός, η ΦΑΓΕ υποστήριξε την πρώτη διοργάνωση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, ενισχύοντας τον κοινωνικό της σκοπό. Στελέχη της εταιρείας έλαβαν μέρος στον αγώνα Cardio Run, ως δρομείς, επικοινωνώντας το μήνυμά του και ενθαρρύνοντας την ομαδική προσπάθεια για ενημέρωση και πρόληψη της υγείας.


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=244959