- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

Ο Ρομπέρτο έπιασε και Ρούπα-Παλαιοκώστα!

23/10/14 ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ,ΣΤΗΛΕΣ

Του Λάκη Μπέλλου

 

[1]Ολα δείχνουν ότι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει στο Βερολίνο φέτος, θα είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Μπάγερν. Και βέβαια, δίπλα δίπλα οι οπαδοί των δύο αδελφών ομάδων, Σαμαράς και Μέρκελ.

 

Οποια ομάδα δηλαδή κι αν το σηκώσει, στο τέλος θα το κερδίσει η Γερμανία.

 

Θρίαμβος του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους 1-0, με το φοβερό γκολ του Κασάμι και σούπερ πάσα του Μήτρογλου, καλύτερη και από τα τατουάζ του.

 

Η Γιούβε ατύχησε. Παρ’ ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάνει «οικόπεδο 12» την περιοχή του Ολυμπιακού, έπεσε πάνω στον τρομερό Ρομπέρτο, που έπιανε ακόμα και το «Barbaros» στα χωρικά ύδατα της Κύπρου.

 

Ολοι τζόκερ σήμερα: τα νούμερα είναι 8, 25, 30, 40, 45 και τζόκερ οι 100 δόσεις. Θα ανακοινωθούν «τάχιστα», όπως μας είπε ο Βενιζέλος από το Μέγαρο Μαξίμου, και σε «λίγες ώρες», όπως είπε ο Χαρδούβελης, «αμέσως» ο Κωτσόβολος.

 

Και 1.000 να είναι όμως οι δόσεις, δώρον άδωρον για ρύθμιση αν δεν έχουν πληρωθεί οι δόσεις Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και δεν είναι φορολογικά ενήμεροι οι οφειλέτες. Πράγμα σπανιότατο έως μηδενικό, γιατί όλοι περίμεναν τις 100 δόσεις, ο Θεοδόσης.

 

Χαλάσαμε εντελώς, πάντως. Το Μέγκα έκοψε τον Βενιζέλο ενώ έκανε δηλώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από «κρίσιμη συνάντηση» με τον Σαμαρά.

 

Κατακυρώθηκαν σαν σχολιαστές του Μέγκα ο Οικονομέας και ο Καμπουράκης. Το επόμενο βήμα είναι να καταγγείλει ο Σαμαράς στη Βουλή ότι στοχοποιούνται.

 

Τα νέα της Αμφίπολης με δόσεις: Ωραιότατη η Σφίγγα που βρέθηκε, αλλά με στραπατσαρισμένη τη μύτη. Πάει για το λίφτινγκ ο Φουστάνος.

 

Υποβαθμίστηκε το θέμα της τουρκικής φρεγάτας στην Κύπρο, δίκαια ίσως. Μιλάμε για το «Barbaros» λιγότερο και από τη «Δημητρούλα».

 

Γίνεται λόγος ότι η ιστορία με το «Barbaros» δεν είναι άσκηση των Τούρκων, αλλά γύρισμα για το «Σουλεϊμάν».

 

Αλλοι λένε ότι με το «Barbaros» θα την κοπανήσουν Σαμαράς – Βενιζέλος! Ψέματα! Εχουμε υποβρύχια, και γερμένα μάλιστα.

 

Με τους Τούρκους, πάντως, πρέπει να προσέχουμε, γιατί μπορεί να έχουμε «Barbaros» 1, 2, 3. Οπως δηλαδή Αττίλας 1, 2, 3 και Μνημόνιο 1, 2, 3.

 

Παράγινε το κακό με τις νταλίκες. Μόνο δυστύχημα Ι.Χ. να πέφτει πάνω σε 15 νταλίκες δεν έχουμε δει.

 

 

Ο Θρύλος θα μπορούσε να ρίξει μέχρι και 7-0 στη Γιούβε, αν είχε δώσει στη «Μεγάλη Κυρία» τους Τοροσίδη – Μανωλά – Χολέμπας, που πήγαν στη Ρόμα και εισπράττει αυτή τώρα τις εφτάρες.

 

Πάμε Βερολίνο Ολυμπιακάρα! Και στον τελικό θα γίνει της κατεχόμενης Ελλάδας! Σήκωσέ το το χρεοκοπημένο!

 

Να το σηκώσει ο Μαρινάκης και μετά άνετα να σηκώσει την κούπα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη νύχτα φωταγωγήθηκε πρώτα το Βερολίνο και μετά ο Πειραιάς.

 

Απίστευτος ο Ρομπέρτο. Επιασε τη νύχτα τη Ρούπα και τον Παλαιοκώστα, αλλά δεν έπιασε τον Χριστόδουλο Ξηρό.

 

www.facebook.com/louketo

 


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=246044