24/10/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Κατάσκοποι, συμμαθητές, γλέντια και… σαπούνια

Μπαράζ από πρεμιέρες μέσα στο επόμενο πενθήμερο. Δέκα νέες παραγωγές από πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς.
      Pin It

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

 "Οι συμμαθητές" στον ΑΝΤ-1


«Οι συμμαθητές» στον ΑΝΤ-1

«Βροχή» από νέες παραγωγές προγραμματίζουν για το επόμενο πενθήμερο τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών, που ολοένα και ενισχύουν τα προγράμματά τους, καθώς η «μάχη» της τηλεθέασης «ανάβει» για τα καλά.

 

Η αρχή γίνεται το Σαββατοκύριακο από το STAR, με τα στελέχη του να ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης τρία νέα ξένα σίριαλ, αλλά και τον καινούργιο κύκλο ακόμη ενός. Πρεμιέρα αύριο κάνει η κωμική σειρά «Mom», που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.40. Αμερικανική παραγωγή (2013-2014), με τον πρώτο της κύκλο να ολοκληρώνεται σε 22 επεισόδια, με κεντρικό πρόσωπο μια μαμά, όχι όμως κλασική, αλλά εξαιρετικά αστεία και διασκεδαστική. Αμέσως μετά ακολουθεί ο νέος κύκλος της σειράς «Hart of Dixie», που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17.50. Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο της νεανικής αμερικανικής παραγωγής, που ολοκληρώνεται επίσης σε 22 επεισόδια. Την ίδια μέρα πρεμιέρα θα κάνει και η νέα περιπέτεια του STAR «Covert Affairs», που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18.50. Αμερικανική παραγωγή του 2010, με τον πρώτο κύκλο να ολοκληρώνεται σε 12 επεισόδια και κεντρικό πρόσωπο μια ξανθιά, καλλίγραμμη που γνωρίζει έξι γλώσσες, έχει σκοτεινό παρελθόν και είναι πράκτορας της CIA. Το… κρεσέντο του καναλιού με τις πρεμιέρες συνεχίζεται μεθαύριο, με το «Arrow» (κάθε Κυριακή στις 18.50). Σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής, που ο πρώτος της κύκλος ολοκληρώνεται σε 23 επεισόδια.

 

Τη δική του πρεμιέρα έχει και ο ALPHΑ αύριο, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να παρουσιάζει και πάλι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (κάθε Σάββατο, 21.00). Η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στον Μάριο Φραγκούλη, ο οποίος συμπράττει με τους Κώστα Χατζή, Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Κατσαρό και Στέφανο Κορκολή. Την ίδια μέρα πρεμιέρα έχει και ο ΣΚΑΪ, με τον Βαγγέλη Δρίσκα να παρουσιάζει την εκπομπή «1.000 μίλια γεύσεις» (κάθε Σάββατο, 20.00), κάνοντας αρχή από τη Σιγκαπούρη.

 

Μεθαύριο τη σκυτάλη παίρνει ο ΑΝΤ1, για να ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης το πρώτο του σόου. Πρόκειται βέβαια για το «Dancing with the stars 5», που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 21.15 με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού, στην επιτροπή τους Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλα, Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννη Λάτσιο και νέο μέλος τον Λάκη Γαβαλά, ενώ στα παρασκήνια θα βρίσκεται ο Κώστας Μαρτάκης.

 

Παραμονή της εθνικής επετείου τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ προσθέτουν ακόμα ένα ξένο σίριαλ στο πρόγραμμα του Ν ΕΝΑ. Πρόκειται για τους «Κατασκόπους της Βαρσοβίας» (Spies of Warsaw), που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00. Δραματική κατασκοπευτική παραγωγή του BBC (2012) βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αλαν Φερστ. Μια ιστορία κατασκοπίας που διαδραματίζεται σε Πολωνία, Παρίσι, Λονδίνο και Βερολίνο, λίγο πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο ΑΝΤ1 ρίχνει άλλη μια καθημερινή ελληνική σειρά, αλλά αυτήν τη φορά πρόκειται για κωμωδία, για τους «Συμμαθητές» (21.15), που θα ξεκινήσουν μάλιστα με διπλό χορταστικό επεισόδιο. Την ίδια μέρα τα στελέχη του STAR επιλέγουν να ρίξουν άλλο ένα τουρκικό σαπούνι στη μάχη της τηλεθέασης. Πρόκειται για το «Μαύρο τριαντάφυλλο», που θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 18.40 σε σενάριο των Εϊλέμ Τσανπολάτ και Σεμά Εργκενεκόν, που έχουν συνυπογράψει και τα σενάρια σειρών όπως «Ασημένια φεγγάρια», «Σιλά», «Karadayi» κ.ά.

 

[email protected]

 

Scroll to top