aegean-airlines

24/10/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιορτάζει και προσφέρει 500.000 εισιτήρια η Aegean

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 2 Νοεμβρίου και θα αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 30 Ιουνίου .
      Pin It

Τα πρώτα «γενέθλια» της εξαγοράς της Olympic Air γιορτάζει η Aegean προσφέροντας 500.000 εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού προς 24 ευρώ για πτήσεις προς Αθήνα και 27 ευρώ για αναχωρήσεις από το «Ελ. Βενιζέλος». Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 2 Νοεμβρίου και θα αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 30 Ιουνίου 2015.
Πλήρη επαναφορά στην ελληνική αεροπορική αγορά κάνει η ισπανική Iberia, η οποία θα εκτελεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα στη διαδρομή Μαδρίτη-Αθήνα για όλη τη χειμερινή περίοδο. Από τον Μάρτιο τα δρομολόγια θα αυξηθούν σε τέσσερα, από τον Μάιο θα γίνουν πέντε και τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο θα υπάρχει καθημερινή εξυπηρέτηση. Η εταιρεία από το 2012 είχε διατηρήσει μόνον τα θερινά δρομολόγια.
Η Μαδρίτη θεωρείται σημαντικός αεροπορικός κόμβος, καθώς έχει πυκνό δίκτυο που εξυπηρετεί προορισμούς στη Λατινική Αμερική, την Πορτογαλία, τα Κανάρια Νησιά, τη Μαγιόρκα και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Scroll to top