- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

Τα λάθη Καλογερόπουλου σε βάρος του Ολυμπιακού

27/10/14 SPORT,ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος αδίκησε τον Ολυμπιακό κυρίως στις εξής φάσεις:

 

1. Δεν έδωσε δεύτερο πέναλτι στον Ολυμπιακό για να το χτυπήσει ο Τσόρι Ντομίνγκες. Εγινε πάλι το ίδιο μπάχαλο. Ο Μήτρογλου πήρε την μπάλα, την έστησε και το απέκρουσε ο Στίλ. Ο Μίτσελ έχει δώσει δημόσια εντολή να τα χτυπάει ο Τσόρι και αυτό έπρεπε να το γνωρίζει ο Καλογερόπουλος. Επρεπε να δώσει κι άλλο πέναλτι ή τουλάχιστον να επαναλάμβανε το ίδιο.

 

2. Κατέβασε ο Πέτριτς την μπάλα με το στήθος μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ετοιμάστηκε για σουτ-γκολ και δόθηκε κίτρινη για χέρι. Ηταν κόκκινη κι αν είχε δοθεί, θα είχαμε φτάσει στην τεσσάρα.

 

3. Δόθηκαν 7 λεπτά καθυστερήσεις στο τέλος, η μεγαλύτερη καθυστέρηση που έχει δοθεί ποτέ σε βάρος του Ολυμπιακού. Είχαμε 5 λεπτά διακοπή μετά το γκολ, 3 λεπτά στο πέναλτι και 3 λεπτά οι 6 αλλαγές σύνολο 11 λεπτά. Δεν θα παίζαμε όμως όλη τη νύχτα. Ετσι κι αλλιώς αυτός ο χάλιας Παναθηναϊκός δεν έβαζε γκολ ούτε σε 111 χρόνια, εκτός της φάσης του Πέτριτς που είπαμε.

 

4. Αποβλήθηκε ο Αναστασίου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο διαιτητικό λάθος. Χωρίς τον Αναστασίου ο ΠΑΟ παίζει πολύ καλύτερα και στο 86’ θα ισοφάριζε αν ο Καρέλης κατάφερνε να κοντρολάρει την μπάλα με το καλάμι.

 

5. Ο αγώνας έγινε μέσα σε καπνούς. Αυτό είναι και καλό γιατί είδαμε πόσο δραματική είναι η κατάσταση στη Γάζα και τη Συρία.

 

Ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε τον Ρομπέρτο για την απόδοσή του με τη Γιούβε. Δεν είχε τι να κάνει από την απραξία, γι’ αυτό το μυαλό του ήταν συνέχεια στο πώς θα πιάσει το τζακ ποτ στο Τζόκερ. Εγινε όμως πάλι τζακ ποτ και θα το πιάσει την Πέμπτη, όπως βέβαια θα έπιανε και το σουτ του Πέτριτς.

 

Το γκολ πέτυχε ο Αυλωνίτης κι αρχισαν στα τουίτερ και φέισμπουκ να μιλάνε για Φωτόπουλο, Ρίζο κ.λπ. Αλλά υπό τις συνθήκες που μπήκε κανονικά έπρεπε να το πετύχει ο Σεφερλής.

 

Ο Αλαφούζος κατηγόρησε την κυβέρνηση στις δηλώσεις του κι αυτό είναι σημαντικό γιατί το κανάλι του άλλα υποστηρίζει με τον Μπάμπη, την Κοσιώνη και τον Πορτοσάλτε, ο οποίος επιπλέον είναι φόλα ΑΕΚτζής.

 

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά ήταν αρκούντως επιθετικός και φώναξε ζήτω οι παίκτες, ζήτω ο Ολυμπιακός και ζήτω η 28η Οκτωβρίου.


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=247505