- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

Δυσάρεστα καθήκοντα

31/10/14 Άρθρα,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Του Δημήτρη Τρίμη

 

Και πάνω που νομίζαμε ότι τώρα γυρίζει η «κασέτα» της κυβερνητικής προπαγάνδας και θα παίζεται πλέον σε όλα τα ΜΜΕ το νέο έργο «Εθνικός διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ για να τον σοβαρέψουμε, αλλά αυτός δεν είναι σοβαρός», βγήκε πάλι η κ. Βούλτεψη χθες στον Real FM να μας… ξανατρομάξει.

 

Πιστή στην προπαγανδιστική γραμμή «τι έχουμε να πάθουμε αν έρθουν οι κομμουνισταί» αναρωτήθηκε ρητορικά: «Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν υπάρχουν μνημόνια, δεν υπάρχουν εφαρμοστικοί νόμοι, ξαναπάμε στα παλιά: πώς, εκτός ευρώ, θα εισάγουμε φάρμακα, καύσιμα και πρώτες ύλες που δεν διαθέτουμε;». Και αναβαθμίζοντας την καφενειακή διασπορά «ψευδών ειδήσεων» σε αρετή και καθήκον, υποστήριξε ότι «οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί έχουν και το καθήκον της έγκαιρης προειδοποίησης. Εγώ εξυπηρετώ τον λαό μου όταν τον αφυπνίζω, όχι όταν τον αποκοιμίζω. Το καθήκον της έγκαιρης προειδοποίησης υπήρξε για μένα πάντα και στη δημοσιογραφία και στην πολιτική το ύψιστο καθήκον, ακόμη και αν αυτό χαρακτηρίζεται από κάποιους ως κινδυνολογία».

 

Με λίγα λόγια η, κατά Βούλτεψη, αφύπνιση του λαού είναι η, διά των ΜΜΕ, καθημερινή τερατολογία, η συσκότιση της πραγματικότητας και η επίθεση στην Αριστερά, χωρίς αρχές και στοιχεία. Και γαία πυρί μιχθήτω… Ούτως ή άλλως «καμένη γη» θα παραδώσουν, ας την κάνουν ακόμα χειρότερη για να σιγουρέψουν ότι θα αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως από την αρχή των μνημονίων… προφητεύουν.

 


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=248169