spathas

03/11/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ

Πάμε δυνατά, Σπάθα, με τη Γιούβε!

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ο Ηλίας Σπάθας έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά ο Θρύλος δεν μπόρεσε να βάλει γκολ στον Αστέρα Τρίπολης κι έμεινε στο 0-0.

 

Αποθέωση του διαιτητή από τους οπαδούς του Αστέρα, που σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τον χειροκροτούσαν και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του: «Σπάθας – Σπάθας», επιβραβεύοντας την προσπάθειά του.

 

Ο Πειραιώτης διαιτητής τα έχει με τους παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν μπορούσαν να σύρουν τα πόδια τους, και τους έριξε βαρύ πρόστιμο.

 

Αυτός όμως έκανε απόλυτα υπεύθυνα τη δουλειά του:

 

1. Απέβαλε τον Μάσα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γιατί γλίστρησε και λερώθηκε.

2. Οι βοηθοί του Σπάθα, που είναι πραγματικά τσακάλια, γιατί έμαθαν διαιτησία και σφάξιμο κοντά του, δεν άφηναν κουνούπι να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού.

 

Τέσσερις – πέντε φορές έκοψαν μόνους τους αντίπαλους κυνηγούς, για να μην υποχρεώσουν τον Ρομπέρτο να κάνει πάλι φανταστικές αποκρούσεις και κουραστεί εν όψει Γιουβέντους.

 

Η UEFA ξαναγράφει τον κανονισμό του οφσάιντ με βάση τα όσα είδε στην Τρίπολη.

 

Δεν έκαναν δηλώσεις στη ΝΟVΑ Σάββας και Καραπαπάς. Αρα ο διαιτητής ήταν άριστος.

 

Στα πάμπολλα κόρνερ που χτύπησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Αστέρα φύλαγαν τον Σπάθα μήπως και το καρφώσει με κεφαλιά.

 

Ο Μαρινάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από τους διαιτητές. Κατσάδιασε άγρια τους παίκτες, πιο πολύ κι από τον Σπάθα, και τους επέβαλε πρόστιμο 25.000.000 ευρώ που χάνει ο Ολυμπιακός. Αν δεν αναδειχτεί πρωταθλητής, θα του το καταβάλουν άμεσα τα ρεζίλια.

 

Δεν πειράζει, όμως, Ολυμπιακάρα! Δεν πειράζει, Σπάθα! Πάμε δυνατά αύριο με τη Γιούβε!

Scroll to top