Pin It

ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ Του Λάκη Μπέλλου

 

Εχουμε ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για το θέμα προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Τέρμα ο Νταμπίζας μετά την κατακραυγή για την ερυθρόλευκη καταγωγή του. Τέρμα και ο Αναστασίου που έκλεισε κιόλας προπονητής στα τσικό του Αγιαξ.

 

Η βόμβα είναι όμως οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Γ. Αλαφούζος. Εκανε πρόταση σε Νικοπολίδη – Μπασινά για να αναλάβουν τις δύο θέσεις! Ο πρώτος ως προπονητής, ο δεύτερος ως τεχνικός διευθυντής. Τώρα εσείς λέτε «πλάκα μάς κάνεις», αλλά τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν ως εξής:

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ τούς συνάντησε χθες βράδυ σε γηπεδάκι 5 x 5 στη Νέα Κηφισιά, όπου ο Νικοπολίδης κάνει τον σέντερ φορ και ο Μπασινάς τον τερματοφύλακα. Και οι δύο απάντησαν αρνητικά. Ο Μπασινάς είπε χαρακτηριστικά στον Αλαφούζο: «Με ποιον πρόεδρο; Ερχομαι, αν φύγετε εσείς». Η απάντηση Νικοπολίδη ήταν λιτή: «Τρελός είσαι;»

 

Η επόμενη επιλογή Αλαφούζου ήταν μεταξύ Γιώργου Ανατολάκη και Γιώργου Αμανατίδη. Ο Ανατολάκης πριν από λίγο καιρό ήταν υποψήφιος για να αναλάβει επικεφαλής στο ΟΑΚΑ. Προτάθηκε λοιπόν να αναλάβει και διευθυντής στη Λεωφόρο. Λόγω κλαδεμάτων να αναλάβει και το κούρεμα και κλάδεμα του χόρτου. Η απάντηση εκκρεμεί.

 

Τηλεφώνημα έπεσε και στον Καραγκούνη, να γυρίσει ως προπονητής. Δεν συμφώνησαν όμως με τον Αλαφούζο, γιατί ο Γιώργαρος θέλει να επιστρέψει ως παίκτης με συμβόλαιο 14 ετών για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

 

Ενδιαφέρον όμως έχουν εκδηλώσει και κορυφαίοι ξένοι προπονητές, όπως ο Ζοζέ Μουρίνιο, που θέλει να ζήσει την εμπειρία να συνεργαστεί με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τότε και μόνο θα τα έχει δει όλα στην καριέρα του.

 

Τελικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι επιλογής Βαρέλα και διαθέτει τα εξής προσόντα:

 

- Εχει δουλέψει σε 42 ομάδες και το περισσότερο που έχει μείνει σε κάποια είναι τρεις μέρες.

 

- Το λιγότερο που έχει μείνει σε μία ομάδα είναι τρία λεπτά.

 

- Είναι ο προπονητής που έχει βγάλει τους Πίντο, Βελάσκεθ και Εσπάρθα.

 

- Δεν ξέρει τι είναι λιοντάρια, κάστρα και δεν έχει δει καν τους «300».

 

- Προέρχεται από τραυματισμό στους χιαστούς που τον άφησε 7 χρόνια έξω από την προπονητική.

 

 

Scroll to top