- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

Το «Ζάππειο 5» του Μελισσανίδη

29/05/13 SPORT,Αρχείο Άρθρων,ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ

Φουλ Αμυνα Του Λάκη Μπέλλου

 

Το ζευγάρι που συζητούσε χαρούμενα στο ρεστοράν του Ζαππείου την Τρίτη το βράδυ ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 

Ο πρωθυπουργός, όλως τυχαίως, πήγε στο ρεστοράν μετά τη συνάντηση με τους σπαζονεύρηδες και όχι μόνο Βενιζέλο – Κουβέλη, για να φάει ένα σάντουιτς και να πιει ένα κρασί Ντεζολβέ 152 χρόνων από τις πλαγιές των Δυτικών Πυρηναίων.

 

Ομως έπεσε πάνω σε εκδήλωση της Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών και ο Μελισσανίδης έκανε αποδεκτό το αίτημα να συνομιλήσουν.

 

Η όμορφη, όπως εξελίχτηκε, κουβεντούλα κράτησε 20 λεπτά και, σύμφωνα με έγκυρα κατευθυνόμενα ρεπορτάζ, θέμα ήταν η ΑΕΚ. Ο πρωθυπουργός ρώτησε με ενδιαφέρον τι θα γίνει με το θρίλερ του Ταξιάρχη Φούντα και αν αληθεύει ότι ανανέωσε κιόλας ο Τάσος Τσουμάγκας.

 

Με την ευκαιρία ο «Τίγρης» τού σύστησε το προεδρείο των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, που έχει πληγεί από την κρίση.

 

Για όσους απορούν με την οικειότητα Σαμαρά – Μελισσανίδη και ο Σαμαράς είναι Πόντιος. Του είπαν ότι θα έχει μαγνητική καταιγίδα και κατέβασε τις τέντες.

 

Το τετ α τετ καταγράφηκε πάντως ως «Ζάππειο 5». Δηλαδή ο Μελισσανίδης είπε στον Σαμαρά τα εξής 5 πράγματα:

 

Η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο στα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ θα κάνει ομάδα.

 

Η ΑΕΚ θα κάνει σερί τριών πρωταθλημάτων.

 

Η Ν.Δ. δεν θα κάνει ποτέ ομάδα με το ρόστερ που έχει.

 

Ούτε η Ελλάδα θα κάνει ποτέ προκοπή και θα σωθεί. Να τη ρίξει στη Γ´ Εθνική της Ευρώπης και μόνο έτσι θα ξεχρεώσει.


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=55396