03/07/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Επί τρία

      Pin It

Έπαινοι για Πέννυ

Περίφημα τα πηγαίνει, αν κρίνουμε από το Screen Daily, το «September» της Πέννυς Παναγιωτοπούλου, που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του Κάρλοβι Βάρι. Η κριτική του Μαρκ Ανταμς τη χαρακτηρίζει «μια εύθραυστη, εντυπωσιακά δομημένη και με σπάνια ευαισθησία ταινία, που με εξυπνάδα και αυξανόμενο ενδιαφέρον μιλά για τη μοναξιά και την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά εστιάζοντας στην τρυφερή, αλλά απόμακρη σχέση δύο γυναικών». Οσο για τις δύο πρωταγωνίστριες, την Κόρα Καρβούνη και τη Μαρία Σκουλά, ε, οι ερμηνείες τους απλά «σε μαγνητίζουν».

Β.Γεωργ.

Παλάτι καλαματιανό

Ιστορική στιγμή. Το 19ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας (18-25 Ιουλίου) θα εγκαινιάσει το πολυαναμενόμενο Μέγαρο Χορού με δύο μάλιστα παραστάσεις (από την ομάδα Rosas της Αν Τερέζα ντε Κέερσμακερ και τον Ρασίντ Ουραμντάν). Προϋπολογισμού 12,7 εκατ. ευρώ (χρηματοδότηση από Γ’ ΚΠΣ και ΕΣΠΑ) είναι το μεγαλύτερο κτίριο πολιτισμού της Πελοποννήσου, με πελώρια σκηνή (μαζί με τα παρασκήνια 1.500 τ.μ.), αίθουσα 675 θέσεων, πιτ ορχήστρας, στούντιο δοκιμών και άλλους χρήσιμους χώρους. Ενας λόγος παραπάνω να κατηφορίσετε στην Καλαμάτα. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά σήμερα. Πληροφ.: 27210-62043 και 62045.

Β.Γεωργ.

Έχασε την κόρη του ο Μπρόσναν

Ο θάνατος ξαναχτύπησε την πόρτα του Πιρς Μπρόσναν. Η κόρη του Σάρλοτ Μπρόσναν, μητέρα δύο παιδιών (ηλικίας 14 και 8 ετών), πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 42 ετών από καρκίνο των ωοθηκών. Τραγική ειρωνεία, από την ίδια ασθένεια πέθανε πριν από 20 χρόνια, στα 43 της, και η μητέρα της, πρώτη σύζυγος του Μπρόσναν, Κασσάνδρα. Είχαν παντρευτεί το 1980 και μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον Σον. Εκείνη είχε από τον πρώτο της γάμο δύο παιδιά, τη Σάρλοτ και τον Κρίστοφερ. Οταν το 1986 πέθανε ο πατέρας τους, ο πρώην Τζέιμς Μποντ τα υιοθέτησε και τους έδωσε το επώνυμό του.

Μ.Κ.

Scroll to top