- Εφημερίδα των Συντακτών - http://archive.efsyn.gr -

Δυσκολίες για το «Κανάλι 1» του Πειραιά

03/10/14 MEDIA,ΘΕΜΑΤΑ,ΘΕΜΑΤΑ - MEDIA

Το δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1» του Πειραιά και η συνέχιση της λειτουργίας του απασχολεί, όπως όλα δείχνουν, τη νέα δημοτική αρχή της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οικονομικά προβλήματα που συνολικότερα αντιμετωπίζει ο Δήμος του Πειραιά, αλλά και ειδικότερα το δημοτικό ραδιόφωνο, εξετάζει από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης. Η λειτουργία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ) συζητήθηκε αναλυτικά και σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλη Αγγελάκα.

 

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνέχιση της λειτουργίας του ραδιοφώνου κρούει με δηλώσεις του ο Ιωσήφ Βουράκης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Νέα Αρχή», λέγοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο που απειλεί τη λειτουργία του και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας.

 

Υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος να μην πληρωθούν οι εργαζόμενοι είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός και τονίζει ότι η καθυστέρηση της νέας διοίκησης της ΔΗΡΑΠ έκανε το «Κανάλι 1» να πορεύεται με τον «αυτόματο πιλότο». «Το “Κανάλι 1” πρέπει να εξυγιανθεί, αλλά και να ζήσει» προσθέτει.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 


Σύνδεσμος άρθρου : http://archive.efsyn.gr/?p=240209