Pin It

Το δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1» του Πειραιά και η συνέχιση της λειτουργίας του απασχολεί, όπως όλα δείχνουν, τη νέα δημοτική αρχή της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οικονομικά προβλήματα που συνολικότερα αντιμετωπίζει ο Δήμος του Πειραιά, αλλά και ειδικότερα το δημοτικό ραδιόφωνο, εξετάζει από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης. Η λειτουργία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ) συζητήθηκε αναλυτικά και σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με τον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλη Αγγελάκα.

 

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνέχιση της λειτουργίας του ραδιοφώνου κρούει με δηλώσεις του ο Ιωσήφ Βουράκης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς Νέα Αρχή», λέγοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο που απειλεί τη λειτουργία του και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας.

 

Υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος να μην πληρωθούν οι εργαζόμενοι είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός και τονίζει ότι η καθυστέρηση της νέας διοίκησης της ΔΗΡΑΠ έκανε το «Κανάλι 1» να πορεύεται με τον «αυτόματο πιλότο». «Το “Κανάλι 1” πρέπει να εξυγιανθεί, αλλά και να ζήσει» προσθέτει.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

Scroll to top