bilal-beyonce

02/11/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ART

Ο Bilal στο στούντιο με την Beyonce

Ένας από τους περιζήτητους μαύρους μουσικούς της νέας γενιάς του r'n'b βρίσκεται στην Αθήνα.
      Pin It

Για τον Αμερικάνο Bilal που παίζει μέχρι και την Τρίτη το βράδυ στο Half Note μπορείτε να διαβάσετε στην έκδοσή μας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένας από τους σημαντικότερους μαύρους μουσικούς -περιζήτητος, στην κυριολεξία- της νέας γενιάς του r’n’b και της soul.

Ο Bilal λίγο πριν έρθει στην Αθήνα για τις τέσσερις αυτές συναυλίες, μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και μεταξύ των πολλών που μας είπε, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Beyonce. «Ήταν απίστευτη εμπειρία να δουλεύεις με την Μπιγιονσέ» λέει, ενώ ξεχωρίζει μία συγκεκριμένα από τις συνεργασίες του, «αυτή με τον παραγωγό J Dilla. Πρόκειται για ιδιοφυΐα. Ήταν σπουδαίο να τον παρακολουθώ να δουλεύει».

Σημειώστε πως είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στα μέρη μας ο Μπιλάλ. «Δεν γνωρίζω πολλά για τη χώρα σας και πάντοτε ήθελα να την επισκεφθώ», εξηγεί και ακούγεται ειλικρινά, όχι τυπικά, χαρούμενος. «Ανυπομονώ να έρθω και να γνωρίσω τον κόσμο εκεί και όσους γουστάρουν τη μουσική μου. Στο άκουσμα της λέξης “Ελλάδα” αυτό που μου έρχεται (φυσικά) στο μυαλό είναι Ιστορία και… αγάλματα! Θα ήθελα πολύ να δω μερικά από αυτά».

Το τραγούδι που είπε μαζί με τη Beyonce είναι το Everything I Do:

efsyn,gr

Scroll to top