Voulgaris-Giannis-58

22/01/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Ανοιχτή πρόσκληση σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Οικολόγους από τους «58»

Με νέο όνομα, η «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη» φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά δρώμενα, επιζητώντας συνεργασίες από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο.
      Pin It

Και το όνομα αυτού: Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη. Την ονομασία ενός νέου κόμματος ανακοίνωσε ο συντονιστής της κίνησης των «58», Γιάννης Βούλγαρης, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Περιστέρι.

«Η συγκέντρωση γίνεται κάτω από ένα νέο όνομα, Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, που σε λίγο θα έχει νέο σύμβολο και που θέλει να έχει σύντομα πολλά νέα πρόσωπα», δήλωσε ο κ. Βούλγαρης, ο οποίος απηύθυνε πρόσκληση στήριξης της προσπάθειας στους «απλούς ψηφοφόρους ή τα μέλη» της ΔΗΜΑΡ «που βλέπουν σήμερα τον χώρο τους να περιθωριοποιείται» στον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ «που αισθάνεται σήμερα αδικημένος» και στα μέλη των Οικολόγων.

Ωστόσο, έσπευσε να διασκεδάσει τις ανησυχίες για πιθανές ρήξεις στα άλλα κόμματα, τονίζοντας πως «σεβόμαστε την ιστορία των κομμάτων και των προσώπων στα οποία απευθυνόμαστε» και πως «δεν ζητήσαμε, ούτε ζητάμε την κατάργηση οποιουδήποτε κόμματος, ως προϋπόθεση».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Κουκλουμπέρη στην Εφημερίδα των Συντακτών που κυκλοφορεί την Τετάρτη.

efsyn.gr

Scroll to top