l'wren-scott-mick-jagger

18/03/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε νεκρή η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ

Το άψυχο σώμα της Λόρεν Σκοτ ανακάλυψε η βοηθός της στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη και οι αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
      Pin It

Το άψυχο σώμα της Λορέν Σκοτ, συντρόφου του διάσημου τραγουδιστή Μικ Τζάγκερ, βρέθηκε από τη βοηθό της να κρέμεται από ένα μαντίλι δεμένο στο πόμολο μιας πόρτας, στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Πηγές της αστυνομίας είπαν ότι η 49χρονη δεν άφησε σημείωμα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν εικάζουν ότι μπορεί ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια αλλά σε αυτοκτονία.

diamerisma-manxatan-fotografoi
Εκπρόσωπος του Τζάγκερ δήλωσε ότι ο τραγουδιστής των Rolling Stones, ο οποίος βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας στην Αυστραλία, είναι «εντελώς σοκαρισμένος και συγκλονισμένος από την είδηση».

Η 49χρονη Σκοτ, πρώην μοντέλο που το 2006 είχε δημιουργήσει τη δική της εταιρεία μόδας. «Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου», δήλωσε πηγή της βιομηχανίας της μόδας. «Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα».

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top