baltakos-xa

02/04/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Χρυσή Αυγή «έδωσε» τον Μπαλτάκο

Ο Κασιδιάρης παρουσίασε συνομιλία του με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος υποστηρίζει ότι η δίωξη εναντίον των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν κατευθυνόμενη από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς.
      Pin It

Μια συνομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου, η οποία βιντεοσκοπήθηκε με «μαφιόζικη μέθοδο», ταράζει τα νερά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Η αποκαλυπτική συνομιλία και ο τρόπος που μιλούν μεταξύ τους οι δύο άνδρες δείχνει πως ο κ. Μπαλτάκος αποτελούσε το «μακρύ χέρι» της Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση.

Από την πλευρά του, ο γ.γ. της κυβέρνησης «άδειασε» με ευκολία τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και τους αρμόδιους υπουργούς και την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ο πανικός των χρυσαυγιτών αποδεικνύεται από την ευκολία με την οποία άδειασαν το δικό τους άνθρωπο στην κυβέρνηση.

 

Απομακρύνεται ο Μπαλτάκος

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης έσπευσε στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα κυβερνητικά στελέχη, ωστόσο όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα αποτελέσει παρελθόν από την κυβέρνηση, εντός των επόμενων ωρών.

 

Η απομαγνητοφώνηση του βίντεο, όπως την παρουσίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή

 

 

xa-baltakos1

xa-baltakos2

 

 

xa-baltakos3

 

 

efsyn.gr

Scroll to top