23/04/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Αφιέρωμα στον Μπλέικ Εντουαρντς

 

Tα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 ΗD ετοιμάζουν αυτό το Σάββατο (26/4) ένα αφιέρωμα στον διάσημο σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Μπλέικ Εντουαρντς, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει μερικές από τις καλύτερες κωμωδίες στο σελιλόιντ. Η ψηφιακή πλατφόρμα της Nova δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαύσουν τέσσερις από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες-σταθμούς της καριέρας του. Το αφιέρωμα αρχίζει στις 15.55 με «Πρόγευμα στο Τίφανις» με την Οντρεϊ Χέπμπορν και συνεχίζεται στο Παρίσι της δεκαετίας του 1930, που «ζωντανεύει» στις 17.55 μέσα από το «Βίκτωρ Βικτώρια» με την Τζούλι Αντριους. Στις 20.15, ο ανεπανάληπτος Πίτερ Σέλερς πρωταγωνιστεί στην ξεκαρδιστική κλασική κωμωδία «Το πάρτι». Και το αφιέρωμα στον Μπλέικ Εντουαρντς ολοκληρώνεται στις 22.00 με «Ραντεβού στα τυφλά» ανάμεσα στους Μπρους Γουίλις και Κιμ Μπάσιντζερ.

 

……………………………………………………

 

Οδοιπορικό στη Θεσπρωτία

 

Βόλτα σε Ηγουμενίτσα, Πάργα, Σύβοτα, Ζάλογγο, Σούλι και Παραμυθιά, κάνει απόψε η εκπομπή «60΄ Ελλάδα» στον ALPHA, στις 24.00. Ο Νίκος Μάνεσης «πιάνει» Θεσπρωτία και καταγράφει τις προετοιμασίες των κατοίκων για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο. Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι στην Πάργα και τα Σύβοτα ζουν από τον τουρισμό. Μετά συναντά εν πλω τους ψαράδες στην Πλαταριά και τα Σύβοτα, οι οποίοι το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ξεναγούς τουριστών, αλλά και τον ωρολογοποιό της Παραμυθιάς. Κι από εκεί η εκπομπή μας οδηγεί στις εκβολές του Αχέροντα με την παρέα των νέων παιδιών της περιοχής που έχουν μετατρέψει το ποτάμι σε ένα υδάτινο μονοπάτι ιππασίας. Μια επικερδής απασχόληση που τους προσφέρει επαρκές εισόδημα, ώστε να παραμείνουν στον τόπο τους. Και στη Σαγιάδα, με τους λίγους μόνιμους κατοίκους αλλά το άφθονο φρέσκο ψάρι, στο Ζάλογγο, το Σούλι, το Δέλτα Καλαμά κ.α.

 

…………………………………………………………

 

Eκτοξεύτηκαν τα ποσοστά τους

 

Ο ΑΝΤ1 μετέδωσε εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα το τέταρτο live του «Τhe Voice» και είδαν τα ποσοστά τηλεθέασης και πάλι να εκτοξεύονται. Κατά μέσον όρο το παρακολούθησαν περισσότερα από 1.300.000 άτομα, ενώ έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από το κανάλι του Αμαρουσίου πάνω από 3.200.000 τηλεθεατές. Στο λεγόμενο δυναμικό κοινό (15 έως 44 ετών) το σόου του ΑΝΤ1 έφτασε το 45,3%, ενώ τερμάτισε πρώτο στις γυναίκες 15-24 χρόνών με 60,5% και ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 με 53,4%. Στους άνδρες 15-24 η τηλεθέαση έφτασε το 47,1% και στο σύνολο του κοινού το 40%. Το πέμπτο live, ο ημιτελικός του «The Voice», θα μεταδοθεί στις 2 Μαΐου (21.15) και μεταξύ άλλων πρώτη φορά γνωστοί καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή σε γκεστ συμμετοχές για να ερμηνεύσουν τραγούδια μαζί με τους παίκτες…

 

Scroll to top