kammenos

28/05/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφάσεις στα μέσα του Ιουνίου θα πάρει το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝ.ΕΛΛ.

Την προσεχή εβδομάδα θα αναλύσουν το αποτέλεσμα ειδικοί αναλυτές, προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα για τις διαρροές που υπήρξαν.
      Pin It

Αναδιοργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα φέρνει το εκλογικό αποτέλεσμα. Μέλη του Κινήματος, ανέλυσαν σήμερα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, τα μηνύματα της κάλπης, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.

Αύριο το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛΛ. στην οποία αναμένεται να τεθούν φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τόσο την εκλογική επίδοση του κόμματος όσο και τις ευθύνες που προσάπτουν βουλευτές σε διάφορα επίπεδα.

Ο Πάνος Καμμένος, μετά την αποψινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, τόνισε σε δήλωσή του ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωρούν σε κομματική αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Προς τούτο, άλλωστε, ο κ. Καμμένος , σύμφωνα με κορυφαία πηγή του κόμματος που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, άλλαξε πρώτα τον γενικό διευθυντή του κόμματος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση των ΑΝ.ΕΛΛ. στις ευρωεκλογές. Επίσης, παραιτήθηκε ο γραμματέας του Ε.Γ., Σπύρος Γαληνός, ο οποίος εξελέγη δήμαρχος Μυτιλήνης, και θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο στις 14 και στις 15 Ιουνίου, προκειμένου αφενός να εκλέξει τον νέο γραμματέα, και αφετέρου να συζητήσει και να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και να θέσει τις παραμέτρους για τη νέα οργανωτική δομή, «και το άνοιγμα του κόμματος προς τις άλλες αντιμνημονιακές-πατριωτικές δυνάμεις και να καθορίσει τις συνιστώσες του συνεδρίου».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, την προσεχή εβδομάδα θα αναλύσουν το αποτέλεσμα ειδικοί αναλυτές, προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα για τις διαρροές που υπήρξαν κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, ώστε να αναδιαμορφωθεί και να καθοριστεί η τακτική του κόμματος.

 

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Scroll to top