panelladikes

04/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Την ανηφόρα αναμένεται να πάρουν οι βάσεις εισαγωγής σε όλα τα πεδία - Οι συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το δημοψήφισμα της «μικρής ΔΕΗ» - Μαζική και ειρηνική η πορεία των κατοίκων στη Νέα Φιλαδέλφεια - Στην παγίδα του ΣΔΟΕ «χαμηλοσυνταξιούχοι» που είχαν στήσει κομπίνα με εικονικά τιμολόγια.
      Pin It

Αύξηση σε όλα (σχεδόν) τα πεδία
Την ανηφόρα θα πάρουν, κατά πάσα πιθανότητα, οι βάσεις εισαγωγής σε όλα τα πεδία, εκτός από το πέμπτο. Επηρεάζουν οι καλές επιδόσεις και η σταθερή προτίμηση των περιζήτητων σχολών. Ιστορικό χαμηλό αριστούχων στην έκθεση, διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό στη φυσική.

Δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ
Τι απάντησαν οι πολιτικοί αρχηγοί ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛΛ. στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. Ποιοι ανεξάρτητοι βουλευτές συμφωνούν και ο ρόλος-κλειδί του ΚΚΕ.

Εσπασε ο τρόμος στη Ν. Φιλαδέλφεια
Μαζική, ειρηνική, με παλμό και καλή περιφρούρηση η πορεία που πραγματοποίησαν κάτοικοι, τοπικά σωματεία, αριστερές οργανώσεις και αναρχικές συλλογικότητες. Το νέο Ρυθμιστικό της Αθήνας πήρε τον δρόμο για το β' θερινό τμήμα της Βουλής, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίζει τελικά όλες τις διατάξεις του.

Βιομηχανία εικονικών τιμολογίων
Στην παγίδα του ΣΔΟΕ πιάστηκαν κατέχοντες που κρύβουν τα παχυλά τους εισοδήματα από την εφορία. Ανάμεσά τους, «χαμηλοσυνταξιούχος» και ζευγάρι επιχειρηματιών στην Κρήτη που διέπραξε απάτη 10 εκατ. ευρώ σε βάρος του Δημοσίου.

Παίζουν…πόλεμο ενώ ζητούν ειρήνη
Σε ένα λεπτό, όσο και επικίνδυνο παιχνίδι ισορροπιών μεταξύ εμφύλιου πολέμου, διεθνούς διπλωματίας και εγχώριας πολιτικής συνεχίζουν να επιδίδονται οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της ουκρανικής κρίσης, η Μόσχα και το Κίεβο. Ετσι, ενώ το αίμα εμπολέμων και αμάχων ρέει στα ανατολικά, ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε έτοιμος να επαναφέρει το συντομότερο δυνατό σε ισχύ την εκεχειρία στις ανατολικές επαρχίες του Ντονμπάς.

«Μπαμ» με Αμπιντάλ ο Ολυμπιακός
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γάλλου αμυντικού.

 

efsyn.gr

Scroll to top