31/07/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πατέρας και γιος «αντάλλαξαν» σκάγια

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Πτολεμαΐδα.
      Pin It

Πρωταγωνιστής αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου έγινε ο 62χρονος πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που προσφάτως αποπέμφθηκε από τη θέση του με απόφαση του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας για να καταλάβει τη θέση.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 62χρονος, εκτελωνιστής στο επάγγελμα, συνεπλάκη το βράδυ της περασμένης Τρίτης με τον 18χρονο γιο του για οικογενειακό ζήτημα και αντάλλαξαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί ελαφρά.

 

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ ο 18χρονος κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του τραυματισμό.

 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του οικείου Τμήματος Ασφαλείας και συνέλαβαν πατέρα και γιο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, δύο δίκαννα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.

 

Ν.Φωτ.

 

Scroll to top