gsee-adedy

28/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παρεμβάσεις της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Θα ξεκινήσουν με τη συνέντευξη Τύπου της Συνομοσπονδίας, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν με το συλλαλητήριο του Σαββάτου στο Άγαλμα Βενιζέλου και την πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
      Pin It

Δύο συλλαλητήρια, με αιχμή τα αιτήματα των εργαζομένων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και της πολιτικής της κυβέρνησης, από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ).

Πιο συγκεκριμένα, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ οργανώνουν συγκέντρωση στις 6:30 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου. Από την πλευρά του, το ΠΑΜΕ οργανώνει ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους.

 

Οι παρεμβάσεις της ΓΣΕΕ 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Συνομοσπονδίας, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όλων των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας- Θράκης.

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Imperial» (Αντιγονιδών 13) για το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ, ενώ θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ η Ετήσια Έκθεση για την ελληνική οικονομία. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας και Θράκης.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων θα περιοδεύσουν σε χώρους δουλειάς, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους και να συντονίσουν από κοινού τη δράση τους με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στη συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

Τέλος, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των συνδικάτων στο Άγαλμα Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

 

efsyn.gr

Scroll to top