anomeritis

03/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Ανωμερίτης: «Θάλασσες ασφάλειας και ειρήνης» Αιγαίο και Ιόνιο

«Το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν υπερσύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία» σημείωσε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς .
      Pin It

Για την ανάπτυξη της παγκόσμιας κρουαζιέρας και στην σταθεροποίηση της ελληνικής μετά το 2010, συζήτησαν στην συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στα γραφεία του ΟΛΠ στον Πειραιά, ο πρόεδρος της CLIA Europe (Διεθνής Ένωση Εταιριών Κρουαζιέρας) Pierfrancesco Vago, ο Βο Larsen διευθυντής της CLIA, ο Κυριάκος Αναστασιάδης, μέλος του Δ.Σ. της CLIA Europe, ο πρόεδρος Γιώργος Ανωμερίτης, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Στ. Χατζάκος και ο γ.γ. της MedCruise καθηγητής Θάνος Πάλλης.

Η επίσκεψη του Προέδρου της CLIA, ο οποίος είναι και κορυφαίο στέλεχος της MSC, συνδυάστηκε με τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της MedCruise, η οποία συνέρχεται στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, παράλληλα με τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Seatrade στην ίδια πόλη.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Γιώργος Ανωμερίτης δήλωσε: «Ο θαλάσσιος τουρισμός είναι ένα ιδιαίτερα ευπαθές προϊόν στις τοπικές και διεθνείς κρίσεις, από τις οποίες δοκιμάζεται και φέτος η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ευτυχώς οι θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και Ιονίου είναι “θάλασσες ασφάλειας και ειρήνης” και με τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν θα δοκιμάσουν μεγάλες διαταραχές. Ειδικά το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν υπερσύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία, κέντρο πλέον Τουρισμού και Πολιτισμού».

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

 

efsyn.gr  

Scroll to top