Pin It

Και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, Vodafone και Wind, δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις ραδιοσυχνότητες στις ζώνες των 800 και 2.600 MHz, που ελευθερώθηκαν με την είσοδο της τηλεόρασης στην ψηφιακή εποχή.

 

Ο διαγωνισμός γίνεται με την ευθύνη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), που θα εξετάσει τις προσφορές και θα καλέσει τις εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια να δώσουν την τελική προσφορά τους.

 

Τεχνολογία και διαδραστικότητα επιστρατεύει η Wind για να δώσει νέο αέρα στα 235 καταστήματα του δικτύου της, καθώς και σε άλλα 70 που συνεργάζονται με την εταιρεία.

 

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί ώς το τέλος του 2015 και το κόστος του ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ. Η παρουσίαση του πρώτου ανακαινισμένου χώρου έγινε χθες στα κεντρικά γραφεία της Wind στο Μαρούσι.

 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, οι υπεύθυνοι της εταιρείας διαβεβαίωσαν ότι οι δυνατότητες που παρέχει η νέα τεχνολογία δεν συνδέονται με μείωση προσωπικού, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί το δίκτυο των καταστημάτων σε νέους χώρους σε επίκαιρα σημεία και προέβλεψαν διψήφιο ποσοστό αύξησης σε όλους τους οικονομικούς δείκτες για το τρέχον έτος.

 

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκαν, απέφυγαν να πουν κάτι για την υπόθεση εξαγοράς της Forthnet από κοινού με τη Vodafone.

 

Χ.ΤΖ.

 

Scroll to top