spitia-akinita

17/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Αντίδραση δημάρχων για το «Παράκτιο Μέτωπο»

Κοινή επιστολή των δημάρχων Αλίμου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κρωπίας και Σαρωνικού για τη μεταβίβαση σημαντικών ακινήτων του Δημοσίου, στη νεοσύστατη εταιρεία .
      Pin It

Την αντίδραση έξι δημάρχων του παραλιακού μετώπου στον Σαρωνικό προκάλεσε η ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι μεταβιβάστηκαν στη νεοσύστατη εταιρεία «Παράκτιο Μέτωπο» 20 σημαντικά ακίνητα του Δημοσίου, με σκοπό να πουληθούν σε ιδιώτες.

Με κοινή επιστολή τους, οι δήμαρχοι Αλίμου Α. Κονδύλης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρ. Κωνσταντέλλος, Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος, Κρωπίας Δ. Κιούσης και Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης, απευθύνονται στον πρόεδρο της κρατικής εταιρείας Αρη Ματιάτο και τον καλούν σε συνάντηση στις αρχές της άλλης εβδομάδας, για να τους δώσει περισσότερα στοιχεία για τα μελλοντικά σχέδια στα συγκεκριμένα ακίνητα και να του υποβάλουν τις δικές τους προτάσεις.

Του υπενθυμίζουν ότι, σε σύσκεψη που είχε γίνει στο υπουργείο Ανάπτυξης τον Νοέμβριο του 2012 και στην οποία ήταν παρών και ο Α. Ματιάτος, οι κυβερνητικοί παράγοντες είχαν διαβεβαιώσει ότι θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα των δήμων στα προγράμματα αξιοποίησης των δημόσιων ακινήτων.

 

efsyn.gr

Scroll to top