02/10/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

Έκοψαν την κορδέλα στο Εφετείο Αθηνών

Φωτογραφίες: Eurokinissi.
      Pin It

efeteio-Ieronimos-Athanasiou-kordela

Νέο κτίριο, συνολικής έκτασης 2.300 τ.μ. αποτελούμενο από εννέα δικαστικές αίθουσες ακροατηρίων και χώρους γραφείων, απέκτησε το Εφετείο Αθηνών. Το συγκεκριμένο κτίριο (στον χώρο του Εφετείου) εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο οποίος εξήρε το έργο του υπουργού και ευχήθηκε στους δικαστικούς λειτουργούς καλή δύναμη και υπομονή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε τον Ιερώνυμο και ευχήθηκε καλό δικαστικό έτος στους νεοεκλεγέντες προϊσταμένους των Διοικήσεων των Δικαστηρίων και των Εισαγγελιών.

efeteio-diki

Σχετικά με τις νέες δικαστικές αίθουσες ο κ. Αθανασίου ανέφερε ότι «το έργο αυτό αποπερατώθηκε μόλις σε 15 μήνες, γεγονός που καταδεικνύει τη βούληση της Πολιτείας και προσωπικά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για εκσυγχρονισμό των δικαστικών δομών όλης της χώρας».

efeteio

Και πρόσθεσε: «Παραδίδουμε ένα σύγχρονο έργο στην ελληνική Δικαιοσύνη. Παρά την οικονομική στενότητα, καταφέραμε σε σύντομο χρόνο να διαμορφώσουμε νέες αίθουσες ακροατήριων οι οποίες είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Άρτιες λειτουργικά για τους εργαζόμενους και το κοινό θα συμβάλλουν σημαντικά στην αποσυμφόρηση αλλά και την επιτάχυνση των δικαστικών διαδικασιών».


efeteio-diki-dikastirio
Μαρ.Δ.

 

efsyn.gr

Scroll to top